گل قاصدك به انگليسي

خواص دارویی و گیاهی

گل قاصدك به انگليسي
گل قاصدك به انگليسي

گل قاصدک یا شیرمال یا به کوردی کلهری په‌پو papu (نام علمی: Taraxacum officinale) نام یک گونه از سرده قاصدک است.

متن را ببینید.

گُل قاصِدَک، خبررسانک یا خبرچین (نام علمی: Taraxacum) و نیز در طب سنتی به همین نام یعنی طرخشقون معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن به ارتفاع ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای است به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می‌باشد.
گل‌های قاصد معمولی (Taraxacum sect. Ruderalia)و (Taraxacum officinale Weber) دسته‌ای از گیاهان بسیار شبیه به یکدیگر از سرده قاصدک را تشکیل می‌دهند که همگی از خانواده گیاهان دارای گل‌های سبدی (Asteraceae) هستند. گل قاصد که به نام‌های هند بابری، خبر آور، کاسنی بری و دندان شیر نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که به‌طور خودرو در بیشتر مزرعه‌ها و دشت‌ها، در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طورکلی در همه جا می‌روید. بلندی ساقه آن به ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای به رنگ قهوه‌ای است که که تا یک متر (و به ندرت تا دو متر) می‌رسد. ساقه و ریشه این گیاه پر از شیرابه سفیدرنگی می‌باشد.

در انتهای ساقه گل آن قرار دارد. برگ‌های گل قاصدک سبز رنگ و بریدگی‌های مثلث شکل و نوک تیز دارد و بر روی سطح زمین می‌باشد.
گل قاصدک در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طور کلی در همه جا می‌روید.

از ساقه آن در صورت خراشیدگی یا شکستن شیرابه سفیدرنگی خارج می‌شود. از میان برگ‌های آن ساقه‌های گل به‌ارتفاع حدود ۵۰ سانتیمتر می‌رویند. این ساقه‌ها منتهی به نهنجی می‌شوند که بر رویش گل‌های زردرنگ زیبا و زبانه‌ای به قطر ۳ تا ۵ سانتیمتر قرار دارند. گل آذینش کلاپرک (Capitule) است. گلبرگ‌های زبانه‌ای شکلش دایره‌وار از داخل به خارج به تدریج باز می‌شوند. گل‌ها در عمر چندین روزه خود، شب‌ها و در هنگام باران و نیز در هنگام خشکی هوا بسته می‌شوند. میوه‌اش فندقه و دارای دسته تارهای ابریشمی در قسمت انتهایی است که به آن قاصدک می‌گویند زیرا به منظور بذرافشانی به پرواز درمی‌آید.

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست دارد و شهد زیادی از آن بدست می‌آورد. برگ‌های جوان گل قاصدک را معمولاً با سالاد می‌خورند و چون خیلی تلخ است باید آن را با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد. از قسمت‌های گوناگون گیاه مانند ریشه، برگ و شیرابه آن در درمان استفاده می‌شود.
قاصدک به عدم ورم بدن و درد قاعدگی بسیاری از زنان در سندرم پیش از قاعدگی کمک می‌کند. برای جلوگیری از عفونت قارچی واژن در حد کهیر، چند مشت برگ خشک شده به آب حمام اضافه کنید.[۱]گل قاصدك به انگليسي

ریشه این گیاه دارای ماده‌ای تلخ به نام تراگزاسین، کولین و تاراگزاسترول می‌باشد همچنین در ریشه آن مقدار کمی تانن وجود دارد و نوعی الکالوئید به نام تاکزین و تاراگزه رول در اعضای این گیاه یافت می‌شود. ضمناً این گیاه دارای ساپونین، قندهای مختلف و اسیدهای چرب است. این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان داراست و همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم است. املاح کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیوم، سدیم، منگنز، فسفر، سیلیس و گوگرد در این گیاه ثابت شده‌است.

این گیاه از نظر پزشکی قدیم ایران سرد و خشک است و از دیرباز برای درمان بیماری‌های کبدی بکار می‌رفته‌است.

پراکندگی این گیاه در کره زمین طوری است که در غالب نواحی اروپای شمالی، غرب آسیا، شمال آفریقا و آمریکای شمالی می‌روید. تاکنون بالغ بر ده گونه از این نوع گیاه شناخته شده‌است.

دشت قاصدک‌ها در روستای ییلاقی ناندل شهرستان آمل، ایران

متن را ببینید.

گُل قاصِدَک، خبررسانک یا خبرچین (نام علمی: Taraxacum) و نیز در طب سنتی به همین نام یعنی طرخشقون معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن به ارتفاع ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای است به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می‌باشد.
گل‌های قاصد معمولی (Taraxacum sect. Ruderalia)و (Taraxacum officinale Weber) دسته‌ای از گیاهان بسیار شبیه به یکدیگر از سرده قاصدک را تشکیل می‌دهند که همگی از خانواده گیاهان دارای گل‌های سبدی (Asteraceae) هستند. گل قاصد که به نام‌های هند بابری، خبر آور، کاسنی بری و دندان شیر نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که به‌طور خودرو در بیشتر مزرعه‌ها و دشت‌ها، در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طورکلی در همه جا می‌روید. بلندی ساقه آن به ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای به رنگ قهوه‌ای است که که تا یک متر (و به ندرت تا دو متر) می‌رسد. ساقه و ریشه این گیاه پر از شیرابه سفیدرنگی می‌باشد.

در انتهای ساقه گل آن قرار دارد. برگ‌های گل قاصدک سبز رنگ و بریدگی‌های مثلث شکل و نوک تیز دارد و بر روی سطح زمین می‌باشد.
گل قاصدک در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طور کلی در همه جا می‌روید.

از ساقه آن در صورت خراشیدگی یا شکستن شیرابه سفیدرنگی خارج می‌شود. از میان برگ‌های آن ساقه‌های گل به‌ارتفاع حدود ۵۰ سانتیمتر می‌رویند. این ساقه‌ها منتهی به نهنجی می‌شوند که بر رویش گل‌های زردرنگ زیبا و زبانه‌ای به قطر ۳ تا ۵ سانتیمتر قرار دارند. گل آذینش کلاپرک (Capitule) است. گلبرگ‌های زبانه‌ای شکلش دایره‌وار از داخل به خارج به تدریج باز می‌شوند. گل‌ها در عمر چندین روزه خود، شب‌ها و در هنگام باران و نیز در هنگام خشکی هوا بسته می‌شوند. میوه‌اش فندقه و دارای دسته تارهای ابریشمی در قسمت انتهایی است که به آن قاصدک می‌گویند زیرا به منظور بذرافشانی به پرواز درمی‌آید.

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست دارد و شهد زیادی از آن بدست می‌آورد. برگ‌های جوان گل قاصدک را معمولاً با سالاد می‌خورند و چون خیلی تلخ است باید آن را با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد. از قسمت‌های گوناگون گیاه مانند ریشه، برگ و شیرابه آن در درمان استفاده می‌شود.
قاصدک به عدم ورم بدن و درد قاعدگی بسیاری از زنان در سندرم پیش از قاعدگی کمک می‌کند. برای جلوگیری از عفونت قارچی واژن در حد کهیر، چند مشت برگ خشک شده به آب حمام اضافه کنید.[۱]گل قاصدك به انگليسي

ریشه این گیاه دارای ماده‌ای تلخ به نام تراگزاسین، کولین و تاراگزاسترول می‌باشد همچنین در ریشه آن مقدار کمی تانن وجود دارد و نوعی الکالوئید به نام تاکزین و تاراگزه رول در اعضای این گیاه یافت می‌شود. ضمناً این گیاه دارای ساپونین، قندهای مختلف و اسیدهای چرب است. این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان داراست و همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم است. املاح کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیوم، سدیم، منگنز، فسفر، سیلیس و گوگرد در این گیاه ثابت شده‌است.

این گیاه از نظر پزشکی قدیم ایران سرد و خشک است و از دیرباز برای درمان بیماری‌های کبدی بکار می‌رفته‌است.

پراکندگی این گیاه در کره زمین طوری است که در غالب نواحی اروپای شمالی، غرب آسیا، شمال آفریقا و آمریکای شمالی می‌روید. تاکنون بالغ بر ده گونه از این نوع گیاه شناخته شده‌است.

دشت قاصدک‌ها در روستای ییلاقی ناندل شهرستان آمل، ایران

متن را ببینید.

گُل قاصِدَک، خبررسانک یا خبرچین (نام علمی: Taraxacum) و نیز در طب سنتی به همین نام یعنی طرخشقون معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن به ارتفاع ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای است به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می‌باشد.
گل‌های قاصد معمولی (Taraxacum sect. Ruderalia)و (Taraxacum officinale Weber) دسته‌ای از گیاهان بسیار شبیه به یکدیگر از سرده قاصدک را تشکیل می‌دهند که همگی از خانواده گیاهان دارای گل‌های سبدی (Asteraceae) هستند. گل قاصد که به نام‌های هند بابری، خبر آور، کاسنی بری و دندان شیر نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که به‌طور خودرو در بیشتر مزرعه‌ها و دشت‌ها، در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طورکلی در همه جا می‌روید. بلندی ساقه آن به ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای به رنگ قهوه‌ای است که که تا یک متر (و به ندرت تا دو متر) می‌رسد. ساقه و ریشه این گیاه پر از شیرابه سفیدرنگی می‌باشد.

در انتهای ساقه گل آن قرار دارد. برگ‌های گل قاصدک سبز رنگ و بریدگی‌های مثلث شکل و نوک تیز دارد و بر روی سطح زمین می‌باشد.
گل قاصدک در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طور کلی در همه جا می‌روید.

از ساقه آن در صورت خراشیدگی یا شکستن شیرابه سفیدرنگی خارج می‌شود. از میان برگ‌های آن ساقه‌های گل به‌ارتفاع حدود ۵۰ سانتیمتر می‌رویند. این ساقه‌ها منتهی به نهنجی می‌شوند که بر رویش گل‌های زردرنگ زیبا و زبانه‌ای به قطر ۳ تا ۵ سانتیمتر قرار دارند. گل آذینش کلاپرک (Capitule) است. گلبرگ‌های زبانه‌ای شکلش دایره‌وار از داخل به خارج به تدریج باز می‌شوند. گل‌ها در عمر چندین روزه خود، شب‌ها و در هنگام باران و نیز در هنگام خشکی هوا بسته می‌شوند. میوه‌اش فندقه و دارای دسته تارهای ابریشمی در قسمت انتهایی است که به آن قاصدک می‌گویند زیرا به منظور بذرافشانی به پرواز درمی‌آید.

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست دارد و شهد زیادی از آن بدست می‌آورد. برگ‌های جوان گل قاصدک را معمولاً با سالاد می‌خورند و چون خیلی تلخ است باید آن را با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد. از قسمت‌های گوناگون گیاه مانند ریشه، برگ و شیرابه آن در درمان استفاده می‌شود.
قاصدک به عدم ورم بدن و درد قاعدگی بسیاری از زنان در سندرم پیش از قاعدگی کمک می‌کند. برای جلوگیری از عفونت قارچی واژن در حد کهیر، چند مشت برگ خشک شده به آب حمام اضافه کنید.[۱]گل قاصدك به انگليسي

ریشه این گیاه دارای ماده‌ای تلخ به نام تراگزاسین، کولین و تاراگزاسترول می‌باشد همچنین در ریشه آن مقدار کمی تانن وجود دارد و نوعی الکالوئید به نام تاکزین و تاراگزه رول در اعضای این گیاه یافت می‌شود. ضمناً این گیاه دارای ساپونین، قندهای مختلف و اسیدهای چرب است. این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان داراست و همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم است. املاح کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیوم، سدیم، منگنز، فسفر، سیلیس و گوگرد در این گیاه ثابت شده‌است.

این گیاه از نظر پزشکی قدیم ایران سرد و خشک است و از دیرباز برای درمان بیماری‌های کبدی بکار می‌رفته‌است.

پراکندگی این گیاه در کره زمین طوری است که در غالب نواحی اروپای شمالی، غرب آسیا، شمال آفریقا و آمریکای شمالی می‌روید. تاکنون بالغ بر ده گونه از این نوع گیاه شناخته شده‌است.

دشت قاصدک‌ها در روستای ییلاقی ناندل شهرستان آمل، ایران

متن را ببینید.

گُل قاصِدَک، خبررسانک یا خبرچین (نام علمی: Taraxacum) و نیز در طب سنتی به همین نام یعنی طرخشقون معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن به ارتفاع ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای است به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می‌باشد.
گل‌های قاصد معمولی (Taraxacum sect. Ruderalia)و (Taraxacum officinale Weber) دسته‌ای از گیاهان بسیار شبیه به یکدیگر از سرده قاصدک را تشکیل می‌دهند که همگی از خانواده گیاهان دارای گل‌های سبدی (Asteraceae) هستند. گل قاصد که به نام‌های هند بابری، خبر آور، کاسنی بری و دندان شیر نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که به‌طور خودرو در بیشتر مزرعه‌ها و دشت‌ها، در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طورکلی در همه جا می‌روید. بلندی ساقه آن به ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای به رنگ قهوه‌ای است که که تا یک متر (و به ندرت تا دو متر) می‌رسد. ساقه و ریشه این گیاه پر از شیرابه سفیدرنگی می‌باشد.

در انتهای ساقه گل آن قرار دارد. برگ‌های گل قاصدک سبز رنگ و بریدگی‌های مثلث شکل و نوک تیز دارد و بر روی سطح زمین می‌باشد.
گل قاصدک در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طور کلی در همه جا می‌روید.

از ساقه آن در صورت خراشیدگی یا شکستن شیرابه سفیدرنگی خارج می‌شود. از میان برگ‌های آن ساقه‌های گل به‌ارتفاع حدود ۵۰ سانتیمتر می‌رویند. این ساقه‌ها منتهی به نهنجی می‌شوند که بر رویش گل‌های زردرنگ زیبا و زبانه‌ای به قطر ۳ تا ۵ سانتیمتر قرار دارند. گل آذینش کلاپرک (Capitule) است. گلبرگ‌های زبانه‌ای شکلش دایره‌وار از داخل به خارج به تدریج باز می‌شوند. گل‌ها در عمر چندین روزه خود، شب‌ها و در هنگام باران و نیز در هنگام خشکی هوا بسته می‌شوند. میوه‌اش فندقه و دارای دسته تارهای ابریشمی در قسمت انتهایی است که به آن قاصدک می‌گویند زیرا به منظور بذرافشانی به پرواز درمی‌آید.

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست دارد و شهد زیادی از آن بدست می‌آورد. برگ‌های جوان گل قاصدک را معمولاً با سالاد می‌خورند و چون خیلی تلخ است باید آن را با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد. از قسمت‌های گوناگون گیاه مانند ریشه، برگ و شیرابه آن در درمان استفاده می‌شود.
قاصدک به عدم ورم بدن و درد قاعدگی بسیاری از زنان در سندرم پیش از قاعدگی کمک می‌کند. برای جلوگیری از عفونت قارچی واژن در حد کهیر، چند مشت برگ خشک شده به آب حمام اضافه کنید.[۱]گل قاصدك به انگليسي

ریشه این گیاه دارای ماده‌ای تلخ به نام تراگزاسین، کولین و تاراگزاسترول می‌باشد همچنین در ریشه آن مقدار کمی تانن وجود دارد و نوعی الکالوئید به نام تاکزین و تاراگزه رول در اعضای این گیاه یافت می‌شود. ضمناً این گیاه دارای ساپونین، قندهای مختلف و اسیدهای چرب است. این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان داراست و همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم است. املاح کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیوم، سدیم، منگنز، فسفر، سیلیس و گوگرد در این گیاه ثابت شده‌است.

این گیاه از نظر پزشکی قدیم ایران سرد و خشک است و از دیرباز برای درمان بیماری‌های کبدی بکار می‌رفته‌است.

پراکندگی این گیاه در کره زمین طوری است که در غالب نواحی اروپای شمالی، غرب آسیا، شمال آفریقا و آمریکای شمالی می‌روید. تاکنون بالغ بر ده گونه از این نوع گیاه شناخته شده‌است.

دشت قاصدک‌ها در روستای ییلاقی ناندل شهرستان آمل، ایران

متن را ببینید.

گُل قاصِدَک، خبررسانک یا خبرچین (نام علمی: Taraxacum) و نیز در طب سنتی به همین نام یعنی طرخشقون معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن به ارتفاع ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای است به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می‌باشد.
گل‌های قاصد معمولی (Taraxacum sect. Ruderalia)و (Taraxacum officinale Weber) دسته‌ای از گیاهان بسیار شبیه به یکدیگر از سرده قاصدک را تشکیل می‌دهند که همگی از خانواده گیاهان دارای گل‌های سبدی (Asteraceae) هستند. گل قاصد که به نام‌های هند بابری، خبر آور، کاسنی بری و دندان شیر نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که به‌طور خودرو در بیشتر مزرعه‌ها و دشت‌ها، در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طورکلی در همه جا می‌روید. بلندی ساقه آن به ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر می‌رسد. این گیاه دارای ریشه‌ای به رنگ قهوه‌ای است که که تا یک متر (و به ندرت تا دو متر) می‌رسد. ساقه و ریشه این گیاه پر از شیرابه سفیدرنگی می‌باشد.

در انتهای ساقه گل آن قرار دارد. برگ‌های گل قاصدک سبز رنگ و بریدگی‌های مثلث شکل و نوک تیز دارد و بر روی سطح زمین می‌باشد.
گل قاصدک در وسط چمن، حاشیه شوره‌زار، کنار جاده‌ها و اراضی بایر و به‌طور کلی در همه جا می‌روید.

از ساقه آن در صورت خراشیدگی یا شکستن شیرابه سفیدرنگی خارج می‌شود. از میان برگ‌های آن ساقه‌های گل به‌ارتفاع حدود ۵۰ سانتیمتر می‌رویند. این ساقه‌ها منتهی به نهنجی می‌شوند که بر رویش گل‌های زردرنگ زیبا و زبانه‌ای به قطر ۳ تا ۵ سانتیمتر قرار دارند. گل آذینش کلاپرک (Capitule) است. گلبرگ‌های زبانه‌ای شکلش دایره‌وار از داخل به خارج به تدریج باز می‌شوند. گل‌ها در عمر چندین روزه خود، شب‌ها و در هنگام باران و نیز در هنگام خشکی هوا بسته می‌شوند. میوه‌اش فندقه و دارای دسته تارهای ابریشمی در قسمت انتهایی است که به آن قاصدک می‌گویند زیرا به منظور بذرافشانی به پرواز درمی‌آید.

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست دارد و شهد زیادی از آن بدست می‌آورد. برگ‌های جوان گل قاصدک را معمولاً با سالاد می‌خورند و چون خیلی تلخ است باید آن را با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد. از قسمت‌های گوناگون گیاه مانند ریشه، برگ و شیرابه آن در درمان استفاده می‌شود.
قاصدک به عدم ورم بدن و درد قاعدگی بسیاری از زنان در سندرم پیش از قاعدگی کمک می‌کند. برای جلوگیری از عفونت قارچی واژن در حد کهیر، چند مشت برگ خشک شده به آب حمام اضافه کنید.[۱]گل قاصدك به انگليسي

ریشه این گیاه دارای ماده‌ای تلخ به نام تراگزاسین، کولین و تاراگزاسترول می‌باشد همچنین در ریشه آن مقدار کمی تانن وجود دارد و نوعی الکالوئید به نام تاکزین و تاراگزه رول در اعضای این گیاه یافت می‌شود. ضمناً این گیاه دارای ساپونین، قندهای مختلف و اسیدهای چرب است. این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان داراست و همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم است. املاح کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیوم، سدیم، منگنز، فسفر، سیلیس و گوگرد در این گیاه ثابت شده‌است.

این گیاه از نظر پزشکی قدیم ایران سرد و خشک است و از دیرباز برای درمان بیماری‌های کبدی بکار می‌رفته‌است.

پراکندگی این گیاه در کره زمین طوری است که در غالب نواحی اروپای شمالی، غرب آسیا، شمال آفریقا و آمریکای شمالی می‌روید. تاکنون بالغ بر ده گونه از این نوع گیاه شناخته شده‌است.

دشت قاصدک‌ها در روستای ییلاقی ناندل شهرستان آمل، ایران

گیاهی که همه از کودکی می شناسیم و با فوت کردن آن و پخش شدن دانه هاش در هوا  کلی لذت بردیم. گیاهی کم توقع و خودرو که تقریبا در همه علفزارها و باقچه ها رشد می کند .


نام فارسی گیاه : قاصدک

Taraxacum officinale :نام  علمی گیاه

گل قاصدك به انگليسي

Löwenzahn :نام آلمانی گیاه

Dandelion  :نام انگلیسی گیاه

قاصدک هم ما نند برخی دیگر از گیاهان بهاری تصفیه کننده خون و اثر بسیار خوبی بر روی دستگاه گوارش ٫ کلیه و مثانه دارد. مصرف این گیاه باعث تخلیه شدن مواد انباشته شده در بدن می گردد و برای درمان رماتیسم و موارد زیر بسیار مفید است

خونسار تصفیه کننده خون

ادرار آور

بواسیر

ناراحتیهای کلیه و کبد

سنگ کلیه

دردهای مزمن مفصل

آلرژی

رماتیسم

برونشیت

سرفه

سردرد

بی اشتهای

خستگی و خواب آلودگی بهاری

ناراحتیهای پوستی

اگزما

میخچه

زگیل

یبوست

تب

نقرس

ناراحتیهای دوران یایسگی 

                             



به گزارش خبرگزاری تسنیم، این گیاه دارای ریشه ای است برنگ قهو ه ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می باشد .

در انتهای ساقه گل آن قرار درد . برگهای گل قاصدک سبز رنگ و بریدگیهای مثلث شکل و نوک تیزردد و بر روی سطح زمین می باشد .

گل قاصدک در وسط چمن ، حاشیه شوره زار ، کنار جاده ها و اراضی بایر و بطور کلی در همه جا می روید و شاید دلیل آن این است که طبیعت می خواهد به انسان بگوید که درهر نقطه ای زندگی می کند احتیاح به این گیاه درید و هنگامیکه آنرا با وسائل مکانیکی و شیمیایی از بین می برید دوباره بعد از چندی سر از خاک بیرون می آورد .

گل قاصدک در حدود 15 نوع مختلف درد

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست درد و شهد زیادی از آن بدست می آرود . برگهای جوان گل قاصدک را معمولا به سالاد می خورند و چون خیلی تلخ است باید آنرا با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد . از قسمت های مختلف گیاه مانند ریشه ، برگ وشیرابه آن در طب استفاده می شود . ترکیبات شیمیایی:گل قاصدك به انگليسي

تلخی برگهیا این گیاه مربوط به یک ماده متبلور تلخ بنام تاراکسین است  ضمنا این گیاه دارای ساپونین ، قندهای مختلف و اسید های چرب است .

این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان درا ست و همچنین دارای مقدر زیادی پتاسیم است

در صد گرم برگ گیاه گل قاصدک مواد زیر موجود است

آب                               85 گرم

پروتئین                         2/7 گرم

مواد چرب                      0/7 گرم

نشاسته                      10 گرم

کلسیم                       185 میلی گرم

فسفر                        65 میلی گرم

آهن                          3 میلی گرم

سدیم                      75 میلی گرم

پتاسیم                     400میلی گرم

ویتامین آ                 14000 واحد

ویتامین ب 1             0/2 میلی گرم

ویتامین ب2             0/25 میلی گرم

ویتامین ب 3           1/2 میلی گرم

ویتامین  ث            45 میلی گرم خواص داروئی:

این گیاه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است و از قدیم الایام برای درمان بیماریهای کبدی بکار می رفته است .

1)قابض و مقوی معده است

2)خوردن آن خونریزی از سینه را متوقف می کند

3)قاعده آور است

4)برای ازدیاد شیر نافع است و خانم های شیر ده باید مقداری از آنرا با سالاد بخورند

5)خنک کننده و معرق است

6)ترشح صفرا را زیاد می کند

7)خون را تصفیه می کند

8)از عصاره آن شیاف درست می کنند که برای رفع ورم های داخل آلت تناسلی خانم ها و رحم مفید است

9)خوردن آب این گیاه مخلوط با روغن زیتون برای رفع مسمومیت مفید است

10)ضماد ریشه آن را در محل نیش عقرب یا زنبور و یا مار می گذارند که بسیار مفید است

11)اوره را رفع می کند

12)کلسترول خون را کاهش می دهد

13)درمان کننده اگزما و بیماریهای پوستی است

14)درمان کننده کم خونی است

15)رماتیسم و نقرس را درمان می کند

16)برای درمان نارسایی اعمال کبد و تمیز کردن کبد از مخلوط زیر استفاده کنید

شیره ریشه گل قاصد                            100 گرمگل قاصدك به انگليسي

الکل 90 درجه                                       18 گرم

گلیسیرین                                           15 گرم

آب                                                     17 گرم

مواد گفته شده را با یکدیگر مخلوط  کنید و به مقدر یک قاشق سوپخوری سه بار در روز مصرف نمائید.

17)دم کرده این گیاه را نیز برای تمیز کردن کبد بکار می برند . مقدر مصرف آن یک فنجان سه یا چها بار در روز است طرز استفاده:

برای تهیه این دم کرده باید 50 گرم گیاه خشک شده را در یک لیتر آّبجوش ریخته و به مدت 5 دقیقه بگذارید بماند و سپس آنرا صاف کرده و استفاده کنید .

منبع: پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران

انتهای پیام/

افزودن این گیاه به غذاهای دریایی و ماکارونی بسیار عالی خواهد بود. گل قاصدک می تواند به عنوان یک گیاه با بسیاری از غذاها سرو شود.

به گزارش مشرق، اکثر صاحبخانه ها از این موضوع بی اطلاع هستند که علف های هرز زرد رنگی که در هر بهار در حیات جلوی منزلشان می رویند و ماه ها باید به هرس آن ها بپردازند در واقع گیاهانی هستند که دارای مزایای بسیار فوق العاده ای برای سلامت انسان می باشند. قاصدک یکی از همین گیاهان است.

بیشتر بخوانید:

چای قاصدک برای درمان درد های عضلانی، از دست دادن اشتها، سوء هاضمه، نفخ روده، سنگ های صفراوی، درد مفاصل، اگزما و کوفتگی مفید می باشد. همچنین این گیاه ادرار را افزایش می دهد و به عنوان یک ملین برای افزایش حرکات رودوی عمل می کند.

گل قاصدك به انگليسي

۲۵ کالری

۴۲ میلی گرم سدیم

۲۱۸ میلی گرم پتاسیم

۵ گرم کربوهیدرات

۷ درصد فیبر رژیمی

۵۳۵ درصد ویتامین K

۱۱۱ درصد ویتامین A

۳۲ درصد ویتامین C

۵ درصد ویتامین B۶

۱۰ درصد کلسیم

۹ درصد آهن

۵ درصد منیزیم

۱۰ خاصیت قاصدک

کلسیم فراوان ترین ماده‌ی معدنی موجود در بدن است و گیاه قاصدک ها حاوی ۱۰ درصد از نیاز به این ماده غذایی با ارزش می باشد. کلسیم در ساختار استخوان و دندان ذخیره می شود و در بدن برای انتقال های عصبی، لخته شدن خون، ترشح هورمون و انقباض ماهیچه ای مورد استفاده قرار می گیرد.

با نوشیدن چای قاصدک یا خوردن گیاه آن، به راحتی می توانید از پوسیدگی دندان، تنش عضلانی و فشار خون بالا و کمبود کلسیم جلوگیری کنید.

ویتامین K یک ویتامین مهم محلول در چربی است که نقش مهمی را در سلامت استخوان و قلب ایفا می کند؛ می توانید باور داشته باشید که گیاه قاصدک حاوی بیش از ۵۰۰ برابر ارزش روزانه مورد نیاز شماست.

خوردن این گیاه باعث جلوگیری از کمبود ویتامین K می شود.

ویتامین K ویتامین اصلی لازم برای استخراج مواد معدنی و لخته شدن خون است. در واقع، ویتامین K، برای استخوان حتی از کلسیم نیز ضروری تر است! و علاوه بر این به حفظ عملکرد مغز و سوخت و ساز بدن نیز کمک می کند.

نقش کبد ما تولید صفرایی است که به آنزیم های موجود در بدن برای شکستن چربی ها و تبدیل آن ها به اسیدهای چرب کمک می کند و علاوه بر این نقش حیاتی را نیز در فیلتر کردن و سم زدایی خونمان بر عهده دارد. همچنین کبد ما دارای توانایی شگفت انگیز تجزیه و ذخیره سازی اسیدهای آمینه، ترکیب و متابولیسم چربی ها و کلسترول، ذخیره گلوکز و تنظیم عملکردهایی است که هر روز در داخلی بدن انجام می شوند.

ویتامین ها و مواد مغذی موجود در گیاهان قاصدکی به پاکسازی کبد کمک می کنند و مصرف آن ها سبب می شود که کبد ما به درستی کار کند. گیاه قاصدک با حفظ جریان مناسب صفراوی به سیستم گوارش کمک می کند. چای قاصدک یا ساقه‌ی آن نیز سرشار از ویتامین C است که به جذب مواد معدنی کمک می کند، و باعث کاهش التهاب شده و از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری می نماید.

چای گیاه قاصدگ با تحریک تولید انسولین از پانکراس و حفظ سطح قند خون در سطح مناسب به بیماران مبتلا به بیماری دیابت کمک می کند.

ماده سفید شیری رنگی که شما با شکستن ساقه ی یک گیاه قاصدک در نوک انگشتان خود احساس می کنید، واقعا برای پوست شما عالی است! ساقه گیاه قاصدک فوق العاده قلیایی است و دارای خواص ضد میکروبی، حشره کش و قارچ کش می باشد. علاوه بر این شما می توانید از گیاه قاصدک برای از بین بردن خارش یا تحریک ناشی از اگزما، عفونت های قارچی، پسوریازیس و دیگر عفونت های پوستی استفاده کنید.

یکی دیگر از مزایای مهم گیاه قاصدک، خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالای آن است. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به جلوگیری از انواع خاصی از آسیب های سلولی، به ویژه اثر اکسیداسیون کمک می کند. بدن از آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد ، که برای بافت های بدن بسیار خطرناک هستند و به سرطان و پیری زودرس منجر می گردند استفاده می کند.

چای قاصدک ، چایی گیاهی و سرشار از فیبر است و فیبر نیز ماده ایست که به هضم غذا و سلامت روده کمک می کند. فیبر مسئول انتقال سریع مواد غذایی در پیچ و تاب های دستگاه گوارش است و به آن کمک می کند تا به بهترین شکل عمل نماید. فیبر با جذب مایعات بدن باعث اضافه شدن حجم مدفوع می شود.

ویتامین A در داشتن چشمانی سالم و قوی، عملکرد عصبی، پوست سالم و بسیاری از چیزهای دیگر نقش مهمی را ایفا می کند. ویتامین A یک آنتی اکسیدان است، بنابراین به وسیله ی مبارزه با رادیکال های آزاد به کاهش التهاب بدن کمک می کند. فقط یک فنجان از چای گیاه قاصدک دارای ۱۰۰ برابر ویتامین A مورد نیاز روزانه‌ی بدن شماست، بنابراین شما می توانید تنها با خوردین یک قاشق چای قاصدک با رادیکال های آزاد مبارزه کنید و از پیری زودرس، عفونت تنفسی و اختلال بینایی جلوگیری نمایید.

ریشه قاصدک دارای یک اثر طبیعی دیورتیک است ، که اجازه می دهد کبد شما سریع تر سموم موجود در بدن را دفع نماید. همچنین این اثر سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند، سطح قند خون را کاهش می دهد، سوزش سر دل را تسکین می دهد و مسائل گوارشی را بهبود می بخشد.

چای قاصدک می تواند به جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری، و همچنین اختلالات مثانه، مشکلات کلیوی و کیست های احتمالی در اندام های تولید مثل کمک کند.

ترکیب خاص عصاره ی ریشه ی گیاه قاصدک و عصاره برگ یک گیاه دیگر که به نام uva ursi مشهور است به کاهش و التیام عفونت های ادراری زنان کمک می کند. از انجا که ترکیب uva ursi باکتری ها را می کشد و به دلیل توانایی آن در افزایش جریان ادرار و مبارزه با عفونت، می تواند برای بدن بسیار مفید باشد.

گیاه قاصدک انواع مختلفی دارد، اما گیاه قاصدک معمولی از لحاظ علمی به عنوان Taraxacum Officinale شناخته می شود. با توجه به تاریخچه ی کشف شده در مورد این گیاه، قاصدک در حدود ۳۰ میلیون سال پیش در اوراسیا تکامل یافته است.

بسیاری از مردم سعی می کنند تا از شر گیاهان قاصدکی که هر ساله در حیاط منزلشان رشد می کند خلاص شوند، اما گیاه قاصدک واقعا یک علف هرز سودمند است. هنگامی که به باغبانی در حیاطتتان می پردازید، باید بدانید که وجود این علف در حیاطتان بسیار مفید است زیرا مواد مغذی را به بالای خاک می کشاند و، به گیاهانی با ریشه های کم عمق در جذب مواد مغذی کمک نموده و مواد معدنی و نیتروژن اضافی را به خاک وارد می کند. همچنین حشرات گرده افشان را جذب نموده و گاز اتیلن را که به رسیدن میوه کمک می کند، آزاد می نماید.

یکی دیگر از واقعیت جالب در مورد این گیاه این است که ۴ گل قاصدک نشان مخصوص شهر White Sulphur Springs در غرب ویرجینیا می باشد. شهروندان حتی جشن سالانه قاصدک را نیز در فصل بهار برگزار می کنند و من مطمئن هستم که این مردم در مورد مزایای سلامتی گیاه قاصدک چیزهای زیادی می دانند.

اگر می خواهید گیاه قاصدک را بچینید حتما از مناطقی که ممکن است در آن ها از اسپری مخصوص علف های هرز استفاده شده باشد اجتناب کنید. چرا که قطعا شما نمی خواهید مواد شیمیایی مضر موجود در این گیاه را به درون بدنتان راه دهید!

سعی کنید این کار را در مناطقی انجام دهید که نه تنها در آن ها از سموم آفت کش استفاده نشده بلکه هوای پاک و تمیزی نیز دارد. زیرا تلخی آن ها در چنین محیط هایی کمتر است. علاوه بر این، شما می توانید گیاهان قاصدک را از فروشگاه های محلی نیز خریداری کنید.

اگر می خواهید از ریشه های این گیاه استفاده کنید، آن را به سمت بیرون بکشید تا کل گیاه کنده شود و سپس تمام خاک آن را زدوده و آن را خوب با آب بشویید تا هیچ گونه گل و لایی نداشته باشد. شما می توانید از ریشه خام گیاه قاصدک برای درست کردن چای قاصدک استفاده کنید یا ریشه ی قاصدک بو داده را به قهوه ی خود اضافه نمایید.گل قاصدك به انگليسي

هنگامی که می خواهید گیاه قاصدک را به صورت خام مصرف کنید مطمئن شوید که آن را به خوبی با آب شسته اید. این گیاه می تواند تا یک هفته در یخچال نگهداری شود – با نگهداری این سبزی ها در یک حوله کاغذی مرطوب می توانید به تازه ماندن هر چه بیشتر گیاه کمک کنید.

گیاه قاصدک را می توانید به صورت خام، با غذا و یا به صورت جوشانده مصرف کنید. علاوه بر این می توانید چای قاصدک مورد علاقه ی خود را به جایگزین سالمی برای قهوه تبدیل نمایید.

راه های زیادی برای ترکیب گیاه قاصدک با وعده های غذایی هر روز وجود دارد. یکی از بهترین راه ها برای تجربه ی تمام مزایای قاصدک، درست کردن چای قاصدک است.

اگر دوست دارید دیگر چای های گیاهی مانند چای بابونه یا گزنه را نیز بنوشید، ممکن است از نوشیدن چای قاصدک نیز لذت ببرید و بالعکس.

شما می توانید چای را از ریشه های گیاه قاصدک یا گل آن تهیه نمایید. این کار بسیار آسان است تنها کافی است ریشه یا گل را برای ۳۰ دقیقه در آب بجوشانید.

شما می توانید ریشه ها و گل ها را پس از جوشیدن از درون چای بیرون آورید و یا چای خود را به همراه آن ها بنوشید. اگر می خواهید مزایای بیشتری را عاید خود کنید، می توانید از چای های کیسه ای که دارای محتوای گیاه قاصدک و زردچوبه هستند استفاده نمایید.

اگر می خواهید این چای مزایای بیشتری را برای سلامتی شما به همراه داشته باشد، می توانید از چای های کیسه ای که از مواد ارگانیک درست شده اند استفاده نمایید. شما می توانید ریشه گیاه قاصدک خود را برشته کنید و آن را مانند یک پودر به نوشیدنی قهوه ی خود اضافه نمایید.

پس از تمیز کردن ریشه، آن را در یک غذاساز کاملا خرد کنید، قاصدک ها را در سینی فر ریخته و در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت بپزید تا برشته شوند. سپس ۱۰ دقیقه قبل از نوشیدن، آن ها را در آب جوش بگذارید. مصرف ریشه ی قاصدک باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و سم زدایی کامل بدن می شود.

گیاهان قاصدک می توانند به عنوان یک افزودنی عالی برای سس استفاده شوند یا می توانند به صورت پودر طعم دهنده مورد استفاده قرار گیرند. به عنوان مثال، سعی کنید یک دوم فنجان قهوه را با یک قاشق پودر قاصدک خود ترکیب نمایید.

شما می توانید ساقه ی قاصدک را به بسیاری از دستور العمل های سالادهای خود اضافه کنید. این گیاه می تواند طعم گزنده ای به سالاد شما ببخشد؛ حتی ممکن است سالاد شما بعد از افزودن این گیاه طعم تلخی به خود بگیرد بنابراین در افزودن مقدار مناسب دقت کنید.

دستور العمل سالاد بروکلی برای افزودن گیاه قاصدک مناسب است. کلم بروکلی و قاصدک ها دارای مقدار زیادی فیبر و ویتامین C هستند و این مواد سبب می شوند که بدن شما در طول روز به درستی عمل کند.

علاوه بر این افزودن این گیاه به غذاهای دریایی و ماکارونی بسیار عالی خواهد بود. گل قاصدک می تواند به عنوان یک گیاه با بسیاری از غذاها سرو شود. سعی کنید یک قاشق غذاخوری از گیاه قاصدک قاشق خرد شده را به دستور تهیه ماهی سلمون خود اضافه کنید. این دستور غذایی سالم باعث می شود که ماهی به یکی از غذاهای مورد علاقه ی شما تبدیل شود، زیرا این گیاه همراه با چربی سالم امگا ۳ طعم لذیذی را به ماهی شما می بخشد! به دلیل داشتن مزایای بسیار توصیه می شود که حتما این گیاه را به آشپزی خود اضافه نمایید.

در صورت داشتن آلرژی به گیاه قاصدک ، این گیاه باعث التهاب دهان یا پوست بدن افراد حساس شود. اگر به گیاهان آلرژی زا و نظیر (خرما، گل داودی، گلبرگ ها) حساسیت دارید، احتمالا به گیاه قاصدک نیز حساسیت خواهید داشت. اگر آلرژی دارید، قبل از مصرف قاصدک، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

گیاه قاصدک ممکن است میزان آنتی بیوتیکی را که بدن می تواند جذب کند کاهش دهد. مصرف گیاه قاصدک همراه با آنتی بیوتیک ها ممکن است اثر بخشی برخی از آنتی بیوتیک ها را کاهش دهد. برخی از آنتی بیوتیک هایی که ممکن است مصرف آنها با گیاه قاصدک خوب نباشد عبارتند از: سیپروفلوکساسین، انوکساسین، نورفلوکساسین، اسپارفلوکساسین، تروافلوکساسین و گرپافلوکساسین.

مصرف گیاه قاصدک ممکن است به دلیل برخورداری از خواص دیورتیک میزان دفع لیتیوم را کاهش دهد. این امر می تواند میزان لیتیوم موجود در بدن را افزایش دهد و به عوارض جانبی جدی ای را برای فرد به همراه داشته باشد. همچنین پتاسیم موجود در برخی از قرص های دیورتیک بسیار زیاد است، بنابراین هنگام مصرف این قرص ها با آب، مراقب باشید زیرا شما نمی خواهید که لیتیوم یا پتاسیم بدنتان افزایش یابد.

گیاه قاصدک ممکن است سرعت تجزیه ی برخی داروها را در کبد کاهش دهد. بنابراین قبل از مصرف گیاه قاصدک، اگر احتمال می دهید که مصرف این گیاه با داروهایی که مصرف می کنید تداخل داشته باشد، با پزشک خود مشورت کنید. بعضی از این داروها عبارتند از: آمیتریپتیلین، هالوپریدول، اوندسترون، پروپرانولول، تئوفیلین و وراپامیل.

منبع: مجله سلامت

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

گل قاصدك به انگليسي
گل قاصدك به انگليسي
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *