آب بهار نارنج به انگلیسی

خواص دارویی و گیاهی

آب بهار نارنج به انگلیسی
آب بهار نارنج به انگلیسی

بهار نارنج به انگلیسی,بهار نارنج خواص,عرق بهار نارنج خواص,عرق بهار نارنج و خواص آن,خواص بهار نارنج برای پوست,خواص بهار نارنج فشار خون,خواص بهار نارنج شیراز,خواصعرق بهار نارنج,خواصیت بهار نارنج,بهار نارنج و خواص آن,خواص بهار نارنج در بارداری,بهار نارنج شیراز,بهار نارنج شیراز,فصل بهار نارنج شیراز,وبلاگ بهار نارنج شیراز,خواص بهار نارنج شیراز,بوی بهار نارنج شیراز,تور بهار نارنج شیراز,سایت بهار نارنج شیراز,بهار نارنج در شیراز,کافه بهار نارنج شیراز,بهارنارنج خوشاشیراز,خواص بهار نارنج,خواص بهار نارنج برای پوست,خواص بهار نارنج فشار خون,خواص بهار نارنج شیراز,خاصیت بهار نارنج,خواص عرق بهار نارنج,خواص گل بهار نارنج,خواص دمنوش بهار نارنج,خواص گیاه بهار نارنج,خواص درمانی بهار نارنج,بهارنارنج بابل,شرکت بهار نارنج بابل,جشنواره بهارنارنج بابل,مبلمان بهارنارنج بابل,مبل بهارنارنج بابل,فروشگاه بهارنارنج بابل,صنایع چوب بهارنارنج بابل,بهارنارنج دربارداری,بهارنارنج دربارداری,بهارنارنج مبلمان,مبلمان بهارنارنج بابل,قیمت مبلمان بهارنارنج,بهارنارنج رادیو جوان,برنامه بهار نارنج رادیو جوان

عرق بهار نارنج بسیار معروف است و شربتش بسیار خوشمزه می باشد.

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد بسیار دارد. بابل و

شیراز در اردیبهشت‏ ماه، با رایحه سحرانگیز بهار نارنج، هر رهگذری را سرمست می کند به نحوی که این دو شهر را شهر بهارنارنج می نامند. از بهارنارنج عرق تهیه میآب بهار نارنج به انگلیسی

کنند که طبیعت گرم داشته و مقوی جسم و روح است . از اشکال دارویی گل بهار نارنج روغن، دم کرده، عرق و اسانس می باشد.

خواص بهار نارنج

*مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است

و سردردهای میگرنی را کاهش می دهد.

* بهار نارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می برد.

* برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی هم بهار نارنج را توصیه می شود.

* اگر مشکل کم خوابی یا بی خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.

* اشتها آور و ضد سرفه می باشد.

*برای نرم کردن پوست های خشک و جلوگیری از شکنندگی مویرگ ها استفاده می گردد.

*درمان دردهای متواتر شکمی، نفخ، اسپاسم، سوء هاضمه، فشارهای عصبی و ناراحتی های مربوط به هیجان و عاطفه نیز از موارد مصرف اسانس بهار نارنج هستند.

*دم کرده گل درخت بهارنارنج برای برطرف کردن قولنجهای عصبی مفید می باشد.

*از مخلوط آب کرفس و عرق بهار نارنج برای دفع سنگهای کلیه و مثانه و خرد کردن آنها نیز استفاده می شود.

* بهار نارنج تازه در تهیه آب مقطر بهار نارنج کار می رود. بهار نارنج خشک شده به صورت دم کرده و به عنوان ضد تشنج در بیماری های عصبی مانند هیستری ضعف

اعصاب و هم چنین رفع سکسه به کار می رود. آب مقطر بهار نارنج به وسیله بخار آب تهیه می شود. برای این کار یک کیلو بهار نارنج و یک لیتر آب یک کیلو آب مقطر تهیه

کنند. آب مقطر بهار نارنج مایعی زلال دارای بوی بسیار قوی و معطر است. رنگ آن گاهی به علت فساد و رشد باکتری ها تغییر می کند. آب مقطر بهار نارنج اگر با هم

حجم خود الکل 90 درصد مخلوط گردد باید فلئورسنس بنفش ایجاد کند.

تاثیر فوق العاده بهار نارنج بر کاهش اظطراب

عرق بهار نارنج به جای دیازپام

با توجه به نتایج به دست آمده از یک مطالعه، از بهار نارنج می توان به عنوان یک پیش داروی موثر جهت کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی استفاده کرد. این

مطالعه با هدف مقایسه ی تاثیر عرق بهار نارنج و دیازپام بر اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی انجام شد.در این مطالعه تعداد 60 بیمار 14 تا 48 ساله مراجعه کننده

جهت عمل جراحی، انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه 30 نفره تقسیم شدند.

2 ساعت قبل از عمل به گروه یک 100 سیسی عرق بهار نارنج و به گروه 2 محلول یک قرص 5 میلی گرم دیازپام در 100 سی سی آب به صورت خوراکی داده شد.

میزان اضطراب موقعیتی پس از مصرف دارو در هر دو گروه مصرف کننده ی بهار نارنج و دیازپام کاهش یافت.

از خواص بی نظیر بهار نارنج بهره ببرید.

© 1397, طراحی توسط
Styleshout, ویرایش و ترجمه توسط
اسپایکا، قدرت گرفته از
پارسی بلاگ®

بهار نارنج شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد بسیار دارد.[۱][۲][۳][۲]

آیین سنتی عرق‌گیری بهار نارنج، از جمله آیین‌های سنتی مازندرانی‌ها از دیرباز بوده و است. هر ساله جشنواره ملی بهار نارنج به صورت نمادین ابتدا در شهرستان بابل برگزار می‌شد که بعدها این مراسم گسترش پیدا کرده و به ترتیب شهرستان های شهرستان ساری، شهرستان رامسر و شهرستان شیراز نیز به آن ملحق شدند.امروزه شهرهای بسیاری جشنواره بهار نارنج را برگزار می کنند که بعدها با پیگیری های بعمل آمده توسط مازندرانی ها آیین سنتی جشن بهار نارنج در شورای عالی ثبت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تحت عنوان جشن بهار نارنج مازندران به ثبت ملی رسید و از آن پس برگزاری آیین بهار نارنج به صورت مشترک در اکثر نقاط مازندران به عنوان نمادی بر اتحاد شهرستان های مازندران تبدیل شد. [۴]

از بهار نارنج عرق تهیه می‌شود که طبیعتی گرم دارد. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید است؛ همچنین نشاط‌آور است و در تسکین ناراحتی‌های سینه و تپش قلب نیز مؤثر است.[۵]

مداومت در مصرف بهار نارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب کرفس مصرف شود برای استخراج سنگ‌های کلیه و مثانه و خرد کردن آن‌ها بسیار مؤثر است. مصرف این عرق هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه می‌شود.[۵]



کانال تلگرام

ارسال به تلگرام

خانه

فروشگاه

منوی سایت

آب بهار نارنج به انگلیسی

موضوعات

یکشنبه

ویژه ها:

بررسی کلی گیاه دارویی نارنج (بهارنارنج )و آشنایی با خواص دارویی و ترکیبات شیمیایی و نحوه مصرف و…..

                                                                         نارنج (بهار نارنج)

 

 

نام علمی: Citrus aurantium نام انگلیسی: Orange, Bitter Orange نام عربی: نارنجنام فرانسوی: Citronnier, Oranger amerنام آلمانی: Bitterorangen baunنام‌های مترادف: Citrus amara, Citrus vulgaris, Citrus bigaradiaخانواده: Rutaceae  (مرکبات)

 

 شکوفه های گیاه نارنج که اسانس نارنج از آنها گرفته می شود و به نام “بهار نارنج” معروف هستند.گیاه‌شناسی نارنج :

 شکوفه های گیاه نارنج که اسانس نارنج از آنها گرفته می شود و به نام “بهار نارنج” معروف هستند.

نارنج درختی است به ارتفاع ۶-۴ متر، همیشه سبز، بدون کرک، دارای تیغ‌های بلند از خانواده Rutaceae با ساقه‌ای دارای پوست تقریباً صاف متمایل به خاکستری؛ ‌برگ‌های پایا، متناوب و تخم مرغی به درازای ۱۰-۵/۷ سانتیمتر با انتهای نوکدار، کناره‌های دالبری،‌ به رنگ سبز تیره و براق با دم‌برگ بالدار؛ گلهای منفرد و یا مجتمع به شکل گروهی، سفیدرنگ، درشت‌تر از گل پرتقال با تعداد پرچم‌ها ۲۰ یا بیشتر؛ میوه و تخمدان کروی یا تخم‌مرغی به قطر ۸-۷ سانتیمتر با ‌دو قطب فرورفته، سطح پوست میوه ناصاف و دارای برجستگی‌های کوچک به رنگ زرد نارنجی و گوشت ترش و نسبتاً تلخ.

میوه نوعی «سته»  به قطر تا ۱۰ سانتی‌متر با پوست ضخیم و نارنجی‌رنگ است. پوست میوه، تلخ‌مزه ولی آب درون آن، ترش است. قسمت مورد استفاده نارنج، گل، پوست میوه و آب نارنج می‌باشد که همگی دارای خواص دارویی هستند. خلال بهار نارنج شامل پوست بیرون خشکیده میوه رسیده سیتروس اورانتیوم جدا شده از لایه گوشتی سفید می‌باشد.

گل‌های بهار نارنج به صورت منفرد و یا چندتایی در طول محور شاخه‌ها قرار گرفته‌اند. این گل‌ها، معطّر، ترد و شکننده هستند و واجد کاسه‌ای با ۵ لوب و جامی سفیدرنگ متشکل از ۵ گلبرگ می‌باشند. گلبرگ‌های ضخیم آن، زبانه‌ای‌شکل، به رنگ سفید متمایل به زرد است که بر روی آنها حفره‌های ترشحی اسانس را به روشنی می‌توان مشاهده‌ نمود.

گل‌های نارنج به نام بهار نارنج در ایران مشهور است که قسمت مهم مورد استفاده آن می‌باشد. در اواسط بهار گل‌های نارنج شکفته می‌شوند و سریعاً ریزان می‌باشند. این گلها جهت تهیه مربا و عرق بهار نارنج استفاده می‌شوند. بهار نارنج و عرق آن به عنوان آرام‌بخش و مدرّ مصرف سنتی دارد.

بخش‌های طبی: پوست تازه و خشک شده، میوه، گل‌ها، تخم و روغن استخراج شده آن.

پراکنش

این گیاه بومی مناطق استوایی آسیا از جمله هند و چین است و در مناطق گرم و نیم‌گرم به خوبی رشد می‌کند. در اسپانیا، جنوب آمریکا، کالیفرنیا، ‌برزیل، ایتالیا، ‌اسرائیل و همچنین در نقاطی از ایران از جمله استان‌های گیلان، مازندران و فارس رویش دارد و امروزه به طور وسیع در دیگر مناطق مثل مدیترانه کشت می‌شود.

تاریخچه: در قرن شانزدهم میلادی، یک پرنسس ایتالیایی به نام «آنا ماری نرولی» متوجه اسانس حاصل از گل‌های گیاه شد و از آن برای خوشبو کردن دستکش‌هایش استفاده می‌کرد. امروزه اسانس گل‌های بهار نارنج که به نام «نرولی اویل» در جهان مشهور است از اسانس‌های گرانقیمت است.

این اسانس از سال ۱۶۸۰ تاکنون توسط تقطیر استخراج می‌گردیده است، ولی امروزه آن را با استفاده از حلال‌های آلی فرّار به دست می‌آورند که البته میزان اسانس حاصل بسیار اندک بوده، از این رو غالباً مورد تقلب قرار‌ می‌گیرد.

اسانس نرولی از شکوفه‌های این درخت و واریته Dulcis درکشورهای ایتالیا، مصر، تونس، مراکش، آمریکا و فرانسه استخراج می‌شود. انواع این گیاه دارویی در میان مردم چین همچنان علاقمندان زیادی دارد.

طبیعت شکوفه‌های بهار نارنج:

گرم و خشک

خواص دارویی

کاربرد در طب سنتی:

 پادزهر سم گزندگان، شادی‌بخش، مقوی مغز و ریه و دستگاه گوارش است. بوئیدن شکوفه آن مقوی مغز و تحلیل‌برنده زکام است و عرق آن که ماءالقداح و عرق بهار نامیده می‌شود، جهت رفع ضعف مغز و گشودن منافذ بدن و رفع نزله‌ها، بسته بودن منافذ استخوان پرویزنی، درد سینه، تپش قلب، قولنج، تقویت اشتها و از بین بردن آروغ و نفخ استفاده می‌شود و با آب کرفس در سنگ گرده و مثانه مؤثر است.

همچنین مصرف آن به همراه مرجان سائیده شده، برای طحال بسیار خوب است. مصرف آن از طریق واژن، قاعده‌آور و اصلاح‌کننده وضع رحم است و با شیر مادیان به آبستنی کمک می‌کند. در موارد اسپاسم به ویژه درد ناحیه شکم کودکان، ضعف اعصاب، بی‌خوابی‌های با منشاء عصبی، ضعف جریان گردش خون و ضعف نیروی جنسی استفاده می‌شود، اما زیاد بوئیدن آن موجب بی‌خوابی می‌شود.

گفته شده است که آشامیدن آن جهت درمان اسهال رطوبی مفید است و در درمان برونشیت مزمن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده‌های بهار نارنج در طب چینی شامل درد اپی‌گاستریک، استفراغ و کم‌اشتهایی می‌باشد. اثر بهار نارنج در ظرف مسی تا هفت ‌سال و در ظرف شیشه‌ای تا یک سال باقی می‌ماند.

کاربرد در طب نوین:

در دانش گیاه‌شناسی جدید موارد استفاده اثبات‌نشده گل و روغن بهار نارنج، درمان مشکلات معده و عصبی، نقرس، زخم دهان، و آرام‌بخش برای تنش‌های عصبی و کم‌خوابی عنوان شده است.

ترکیبات شیمیایی اسانس: اسانس محتوی لینالول ۳۴٪، لینالیل استات ۱۷-۶٪ ، لیمونن ۱۵٪، پی‌نن، نرولیدل، ژرانیول، نرول، متیل آنترانیلات، ایندول، سیترال، فارنه سول، و جاسمون می‌باشد.

موارد مصرف درمانی اسانس: دارای اثر ضد افسردگی و آرام‌بخشی است. همچنین برای نرم‌ کردن پوست‌های خشک و جلوگیری از شکنندگی مویرگ‌ها استفاده می‌شود. برای این کار می‌توان یک یا دو قطره آن را با کِرِم‌ها مخلوط نموده و برای نرمی پوست استفاده کرد. تپش قلب، ضعف جریان گردش خون، اسهال مزمن،‌ دردهای متواتر شکمی، نفخ، اسپاسم، سوء هاضمه، فشارهای عصبی و ناراحتی‌های مربوط به هیجان و عاطفه نیز از موارد مصرف اسانس بهار نارنج هستند.

این اسانس و اسانس حاصل از تقطیر برگ‌ها و شاخه‌های جوان، در تهیه ادکلن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین به عنوان ماده معطر در داروسازی و نوشابه‌سازی نیز مصرف می‌شوند.

عوارض جانبی گل بهار نارنج و روغن گل:

آب بهار نارنج به انگلیسی

هیچ ضرر و عوارض جانبی شناخته شده‌ای در ارتباط با استفاده مناسب از دوز دارویی معین شده وجود ندارد.

دوز گل بهار نارنج و روغن گل: اطلاعات موثقی در دسترس نیست.

اشکال دارویی گل: روغن، دم‌کرده، عرق، اسانس.

روغن: روغن آن از تقطیر گل‌های کاملا بازشده و تازه آن به دست ‌می‌آید.

دم‌کرده: برای آماده‌سازی یک چای دم‌کرده، یک قاشق دارو را به ۱۵۰ میلی‌لیتر آب گرم اضافه کنید، ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس آن را صاف نمایید.

عرق: آب حاصل از تقطیر گل‌های بهار نارنج به نام عرق بهار نارنج خوانده شده، در آشپزی مورد استفاده قرارمی‌گیرد. عرق بهار نارنج در صورتی که دارای غلظت مناسب بوده و از آلودگی‌های میکروبی و قارچی مبرا باشد برای رفع بدخوابی، تسکین شوک‌ها و از بین‌بردن نفخ سودمند است. آب مقطر بهار نارنج نیز در بی‌خوابی‌های عصبی و به عنوان آرام‌کننده و ضد تشنج کاربرد دارد.

عرق بهار نارنج به مدت یک سال از تاریخ تهیه اثر درمانی خود را حفظ می‌کند.

اسانس: مهم‌ترین مورد استفاده گیاه مذکور استخراج اسانس‌های موجود در اندام‌های مختلف آن است که به دلیل رایحه خاص خود، در صنعت عطرسازی طرفداران زیادی دارد.

نگهداری: در ظروف دربسته و مقاوم به نور و دور از رطوبت

منابع:

۱)متداول‌ترین گیاهان دارویی سنتی ایران، دکتر غلامرضا امین، انتشارات دانشگاه تهران، ۱۳۸۴.

۲) گیاه‌شناسی دارویی،  دکتر احمد امامی، علی آهی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ۱۳۸۷.

۳) گیاهان دارویی و گیاه درمانی، دکتر محمدحسین صالحی سورمقی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، انتشارات دنیای تغذیه، تهران، ۱۳۸۵.

۴) دایره‌المعارف طب سنتی، گیاهان دارویی، جلد دوم، دکتر ابوالقاسم سلطانی، مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل، انتشارات ارجمند، تهران، ۱۳۸۴.

۵) مفردات مخزن‌الادویه، محمدحسین عقیلی علوی خراسانی، به تصحیح سیدعلی موحد ابطحی، جلد اول، چاپ اول، قم، انتشارات مهربخش، ۱۳۸۶.

۶) لوح فشرده لغتنامه دهخدا، روایت سوم، انتشارات دانشگاه تهران

۷) فرهنگ و مصطلحات طب سنتی ایران، جلد اول، دکتر محمدتقی میر، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ۱۳۷۶.

۸) PDR for Herbal medicine, Third edition, ThomsonPDR



اشتراک گذاشته شده با :

شکوفه درخت نارنج را بهارنارنج گویند. گل های این درخت یکی از معطرین گل های مرکبات است. به نظر می رسد که درخت نارنج از پیوند بین دو گونه از مرکبات؛ یعنی دارابی و نارنگی به دست آمده است.

نام فارسی : بهارنارنج

تیره : سدابیان tae

نام انگلیسی : Bitter orange

نام علمی : Citrus X aurantium

آب بهار نارنج به انگلیسی

خصوصیات گیاه

کمتر کسی است که در اواخر اسفندماه به شیراز سفر کرده باشد و یا در اردیبهشت ماه به مازندران رفته باشد و بوی دل انگیز و مست کنندهی بهارنارنج برای همیشه در ذهنش نمانده باشد.

درخت نارنج گیاهی از تیره‌ی سدابیان همیشه سبز و ارتفاع آن حدود ۳ تا ۹ متر است. و نسبت به درخت پرتقال متراکم تر و دارای تاجی انبوه تر، اما ارتفاع آن نسبت به پرتقال کوتاه تر است. در بعضی گونه ها روی ساقه ها تیغ هایی وجود دارد که بسیار تیز و دردناک است.

(سدابیان یکی از مهم ترین تیره‌های گیاهان نیمه گرمسیری هستند. خاستگاه اصلی آنها آسیای جنوب شرقی، هند، چین و ژاپن است. مهمترین سرده این خانواده، مرکبات هستند. گیاهان این تیره درختچه ای و گاهی علفی است با حدود ۹۰۰ است. برگ‌های آن‌ها معمولا متقابل و مرکب و بدون گوشواره است.)

برگ‌های آن همیشه سبز و معطر، پایا، متناوب و تخم مرغی شکل به درازای حدودا ۷/۵ تا ۱۰ سانتی متر با انتهای نوکدار،کناره های دالبری، به رنگ سبز تیره و براق با دمبرگ بالدار است.

شکوفه های آن سفیدرنگ، معطر، تکی و یا به شکل دسته های کوچک بر روی ساقه ها ظاهر می شوند. شکوفه ها دو جنسی و کامل (نر و ماده) هستند. اما همیشه حدود ۵ تا ۱۲ درصد شکوفه های درختان نارنج تر است که ریزش می کنند و به میوه تبدیل نمی شوند. از این شکوفه ها مربای بهار نارنج و همچنین عرق نارنج تولید می شود.

میوه‌ی آن نارنجی رنگ، گرد و پوست آن تقریبا ناهموار و کلفت است. در بعضی مناطق به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب در سراسر سال میوه تولید می کند.

درخت نارنج نسبت به سرما و در مقابل برخی آفت‌ها مقاوم است؛ لذا به عنوان پایه برای پیوند دیگر مرکبات استفاده می شود به همین دلیل آن را مادر مركبات مینامند.

درخت نارنج انواع و نمونه های مختلفی دارد که از نظر ارتفاع ، میزان عطر شکوفه ها و شکل میوه تا حدودی با هم متفاوت هستند.

این گیاه بومی مناطق استوایی آسیا از جمله هند و چین است و در مناطق گرم و نیم گرم به خوبی رشد می کند. در اسپانیا، جنوب آمریکا، کالیفرنیا، برزیل، ایتالیا، اسرائیل و همچنین در نقاطی از ایران.

در ایران از جمله استان های گیلان مازندران و فارس رویش دارد و امروزه به طور وسیع در دیگر مناطق مثل مدیترانه کشت می شود.

باغ دلگشای در شیراز و در جوار آرامگاه سعدی یکی از مهم ترین مراکز دیدنی بهارنارنج است. غنچه های بهارنارنج در این باغ معمولا از اواخر اسفندماه گشوده می‌شوند و تا اواسط اردیبهشت باغ مملو از بهار نارنج است.

در مازندران، بانوان مازندرانی با پهن کردن پارچه در زیر درخت نارنج اقدام به جمع آوری پوست نارنج برای خلال کردن این شکوفه های معطر برای تهیه مربا، عرق بهارنارنج، دم کرده بهارنارنج و… می کنند.

گل، برگ، میوه و آب نارنج است که همگی دارای خواص دارویی هستند.

خلال بهارنارنج شامل پوست بیرونی خشکیده ی میوه‌ی رسیده و جدا شده از لایه گوشتی سفید آن است

اسانس بهارنارنج محتوی لینالول، لینالیل استات، لیمونن، پینن، ترولیدل، ژرانیول، نرول، متیل آنترانیلات، ایندول، سیترال، فارنه سول، و جاسمون است.

بهارنارنج منبع بسیار خوبی از مواد مغذی و مواد معدنی ضروری است که برای بدن بسیار مفید هستند. این مواد معدنی شامل منیزیم، منگنز، بور، کلسیم، روی، سلنیوم، سدیم، مس و پتاسیم هستند.

ترکیبات فعالی نیز در بهار نارنج وجود دارد از جمله: روغن فرار، فلانوئیدها و فورانو کومارین. همچنین دارای ویتامین های B, C , D است.

براساس آخرین تحقیقات در جهت مقایسه اسانس های بهار نارنج دو منطقه شمال و جنوب ایران، در این رابطه اسانس بهارنارنج از بخش مرکزی شهرستان فیروز آباد فارس (جنوب کشور) و شهر ساری (شمال کشور) تهیه شدند و مقایسه شدند.

یافته ها نشان میدهد که میزان آلکان‌ها در اسانس بهار نارنج جنوب در مقایسه با اسانس شمال خیلی بیشتر است و همچنین وجود آلدهید که در اسانس بیانگر برتری محصول است در اسانس جنوب بیشتر دیده شد.

دیگر نتایج این بررسی حاکی است ترکیبات اکسیدی در اسانس بهار نارنج شمال دیده شده در حالی که در اسانس منطقه جنوب یافت نشده است و میزان تركيبات الكلی نیز در اسانس منطقه شمال بیشتر از جنوب است زیرا این ترکیبات به علت داشتن گروه هیدروکسیل قادر به ایجاد پیوند هیدروژنی با آب هستند و در نتیجه با ذرات بخار آب پیوند تشکیل داده و همراه بخار آب وارد سردکن شده و پس از میعان وارد اسانس می شوند.

همچنین در یافته های این تحقیق آمده میزان مونوترپن های اکسیژنی که جز هیدروکربن های معطر هستند در اسانس بهار نارنج شمال بیشتر است، در حالی که درصد سزکویی ترپن ها که اثرات ضدمیکروبی دارند و میزان هیدروکربن‌های ترپنی که مسئول بوی عطر و خواص درمانی اسانس هستند، در اسانس بهار نارنج جنوب بیشتر است و به دلیل این که اسانس بهار نارنج جنوب از نظر داشتن مواد اصلی عطر اسانس بسیار غنی بوده، از نظر خوشبویی کیفیت بسیار بالایی دارد و از نظر کمیت نیز در رتبه بالایی است.

درخت بهارنارنج به دو صورت تکثیر می شود ۱- از طریق بذر ۲- از طریق پیوند.

بذر یا هسته های نارنج باید تازه باشد؛ یعنی اینکه پوسته روی آن چروکیده و خشک نشده باشد. همچنین بهتر است که پوسته سخت بذر به آرامی برداشته شود.

(هسته یا بذر مرکبات دارای قدرت تولید چند گیاه از یک بذر را دارد. به این شکل که با کاشت یک بذر می توانی جند گیاه مستقل تولید کنیم.)

خاک مورد استفاده باید علاوه بر این که قدرت حفظ رطوبت را داشته باشد بلکه بتواند آب را به خوبی عبور دهد؛ لذا مخلوط ماسه، خاکبرگ، کوکوپیت و پرلایت، خاک مناسبی برای کاشتن بذر است.

بذرها باید در عمق ۰/۵ تا ۱ سانتی متری خاک کاشته شوند و اگر دمای خاک بیش از ۱۳ درجه باشد، جوانه زنی بهتر و سریع تر انجام می شود. گلدان، ظرف و یا محلی که بذرها در آن کاشته شده اند نباید در معرض انور مستقیم آفتاب باشد. تا خاک خشک نشود، بذرها در چنین شرایطی ۲ تا ۳ هفته بعد از کاشت جوانه می زنند.

پیوند کردن یکی دیگر از راه‌های تکثیر درخت بهارنارنج است؛ به این شکل که پس رویش بذر و رسیدن به رشد متناسب، پیوندک‌هایی از انواع نارنج که دارای خصوصیات مطلوبی از نظر میوه دهی هستند، گرفته و روی پایه حاصل از رشد بذر پیوند زده می شود. یکی از روش‌های پیوند زدن، به روش شکمی معروف است که زمان مناسب آن اواسط بهار و یا اواسط تابستان/ اواخر تابستان است.

انجام روش‌های مختلف پیوند کار سختی نیست اما نیاز به تجربه دارد.

یکی از دلایل نامرغوب بودن کیفیت میوه، ریزش گل‌ها و ریز ماندن میوه بی آبی است.

در صورت ادامه ی بی آبی، برگ‌های گیاه شروع به ریختن می کند. از طرف دیگر آبیاری بیش از اندازه نیز منجر به زردی برگ‌ها، ریزش آن‌ها و نهایتا پوسیدگی ریشه و از بین رفتن گیاه می شود؛

لذا زمان مناسب آبیاری از نکات مهم در پروش گیاه بهارنارنج (درخت نارنج) است. از مهمترین نشانه های نیاز درخت به آبیاری، خشک شدن سطح خاک است. فاصله ی زمانی آبدهی درختان جوان کوتاه تر از درختان بالغ است.

در واقع با آبیاری مناسب درختان جوان به توسعه سیستم ریشه این گیاهان کمک می شود. اما به هر حال حتی در مورد درختان جوان نیز نباید نسبت به آبیاری زیاده روی کرد و حتما باید اجازه داد که سطح خاک نسبتا خشک شود.

درخت نارنج به مکانی با نور مستقیم آفتاب نیاز دارد. مکان سایه تاثیر مستیم بر روی رشد، میوه دهی نامناسب و بروز آفت می شود.آب بهار نارنج به انگلیسی

درختان نارنج بهترین رشد خود را در مناطق نیمه گرمسیری و یا در نزدیکی مناطق گرمسیری انجام می دهند با این وجود سرمای یخبندان و حدود ۶- درجه سانتی گراد را برای مدت کوتاهی می توانند تحمل کنند.

البته لازم به ذکر است که برای تحمل این دما درخت باید به حالت رکود فرو رفته باشد در غیر این صورت و سرسبز بودن درخت احتمال آسیب رسیدن به شاخه های درخت به دلیل سرمای بیش از اندازه وجود دارد.

بهترین دما برای رشد این درختان دمایی بیه ۱۵ تا ۳۷ درجه سانتی گراد است. دمای زمستان نیز بهتر است که بین ۱۰ تا ۱۶ درجه باشد و به صفر نرسد.

خاک باید زهکش مناسب داشته باشد و آب را در خود نگه ندارد. هنگام آماده سازی خاک زمین کاشت مرکبات می‌توان از مخلوط کردن خاک برگ با خاک معمولی به نسبت مساوی استفاده کرد. بهتر است از کود پوسیده دامی استفاده نشود زیرا درختان مرکبات چندان کودهای حیوانی را دوست ندارند.

درختان مرکبات مانند سایر درختان به مقادیر مناسبی از نیتروژن پتاسیم فسفر و همچنین عناصری مانند منگنز، مس و منیزیم نیاز دارند تا بهترین رشد رویشی و میوه دهی را داشته باشند.

درخت نارنج در سال اول و دوم رشد کودهایی با درصد نیتروژن پایین احتیاج دارد تا گیاه دچار سوختگی ریشه نشود. بهترین کود در این سنین سولفات آمونیم است.

بلافاصله بعد از کوددهی آنرا به خوبی آبیاری کنید تا کود به اکثر ریشه های گیاه برسد. برای دادن کود فاصله حداقل ۵ تا ۱۰ سانتی متری را بین مکان کوددهی و تنه گیاه رعایت کنید

برای نگهداری شخصی و خانگی گیاه می توانید به جای کودشیمیایی از خاک برگ استفاده کنید. به این شکل که با شروع فصل بهار خاک برگ را به ضخامت حدود ۵ سانتی متر در اطراف درخت و البته با در نظر گرفتن فاصله ۵ سانتی متری از تنه ی اصلی درخت بر روی سطح خاک پخش می کنیم و هر سال این عمل را در فصل بهار تکرار می کنیم.

کمبود فسفر یکی از دلایل مهم عدم رشد مناسب درخت بهارنارنج به شمار می رود. البته باید دقت کرد که اگرچه وجود فسفر بسیار مهم است اما زیاده روی در استفاده از آن بسیار بیش از کمبود آن به درختان مرکبات آسیب وارد می کند.

از شکوفه های بهارنارنج در اشکال مختلف مانند: روغن، دم کرده، عرق و اسانس استفاده می‌شود.

بهارنارنج اگرچه بیشتر در پخت مربا مورد استفاده قرار می گیرد، ولی کاربرد اصلی آن به همان صورت گل خشک و به خصوص عرق در طب گیاهی است.

برای مصرف دارویی، شکوفه های بهار نارنج را صبح زود که به حالت غنچه‌ی نشکفته است، میچینند و سپس در محلی تاریک سریع خشک می کنند تا تغییر رنگ ندهند.

شکوفه درخت نارنج که بهارنارنج نامیده می شود، در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و… کاربرد بسیار دارد.

کافی است که گل بهارنارنج در دسترس داشته باشید، به راحتی می توانید از آن عرق بگیرید. روش به دست اوردن عرق بهار نارنج تقطیر با بخار آب از شکوفه های آن است. درست مانند روشی که گلاب تهیه می کنند. داشتن یک دیگ چدنی یا روحی یا مسی، چند متر شیلنگ باریک پلاستیکی و فلزی ، حوضچه یا تشت آب سرد و یک شیشه برای جمع اوری عرق از الزامات تهیه این نوع عرق است.

کافی است تا ۱۰ گرم از گل بهارنارنج را در دو لیوان آبجوش به مدت ۲۰دقیقه بجوشانید. سپس آن را صاف و همراه با یک قاشق سوپ خوری عسل میل کنید. با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت.

اگر یک قاشق مرباخوری از گل شکوفه ی خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و در آن را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو و نشاط آوری آماده می شود.

عرقی که از شکوفه های نارنج تهیه میشود عرق بهار نارنج نامیده می شود. عرق بهار نارنج زود فاسد می شود بهتر است دور از نور نگهداری شود. اثر بهار نارنج در ظرف مسی تا هفت سال و در ظرف شیشه ای تا یک سال باقی می ماند.

زیاد بوییدن آن باعث بی خوابی می شود. از این خاصیت می توان در مواقع نیاز به نخوابیدن استفاده کرد. اگر نگران خواب آلودگی در مواقعی خاص هستید؛ مثل کلاس درس یا جلسه ی امتحان، شیشه ی کوچک از عطر بهارنارنج را همراه داشته باشید و در صورت بروز خواب آلودگی آن را ببویید. گلاب مصلح (اصلاح کننده ضرر) بهار نارنج است.

به جای نفتالین که بدبوست می توانید از پوست و شکوفه های خشک نارنج برای جلوگیری از آسیب دیدن لباس ها توسط حشرات استفاده کنید.

برگ نارنج چند عدد، نبات و آب جوش.

برای هر فنجان دم کرده تقریبا ۲ تا ۳ عدد برگ کافی است، اما با توجه به ذایقه خود می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.

برگ‌ها را خوب بشویید، بعد كمی کناره های آن را پاره کنید و با چند تکه نبات داخل قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. بعد آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی بخار کتری و یا حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف و میل کنید.

میوه و برگ‌های نارنج کف تولید می کنند و در ترکیب صابون‌ها مورد استفاده قرار می گیرد.

چوب محکم و سفیدرنگ نارنج در صنایع چوبی نیز کاربرد دارد و از آن در ساخت چوب بیسبال در کوبا استفاده می شود.

مواد لازم برای درست کردن این مربا عبارتند از: شکوفه نارنج ۱ کیلوگرم، شکر ۱ کیلوگرم، آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری.

ابتدا پس از چیدن شکوفه ها تلخی آن را می گیریم برای این کار ۳ بار شکوفه ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب می جوشانیم و آن را آبکش می کنیم. بعد شکوفه ها را ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید. در این مرحله نیز آب آن‌ها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی گرفته خواهد شد.

اقدام بعدی ریختن شکر در ۳ لیوان آب و جوشاندن آن است تا شکر در آب حل شود، سپس بهارنارنج ها را به شربت اضافه کنید و آن قدر حرارت دادن را ادامه دهید تا مربا غلظت پیدا کند. در پایان آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید تا مربا طعم بهتری پیدا کند.

۱- استریل کردن قابلمه از هرگونه آلودگی به این شکل که از هر قابلمه ای که استفاده می کنید مهم نیست. اما قبل از شروع، مقداری آب در آن بجوشانید و خالی کنید.

سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آب آن کاملا تبخیر شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود و بعد مراحل پخت مربا را آغاز کنید. ضمنا یادآوری می شود که در قابلمه حتما فلزی باشد و از قابلمه هایی که در آنها شیشه ای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده موثر است.

۲- قاشق چوبی یا استیل که تمیز و خشک باشد، بهترین وسیله برای هم زدن مربا است؛ زیرا در غیر این صورت مربا کپک خواهد زد. یکی از روش‌های غلط استفاده از آب آهک در تهیه مربا است که برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است

۳- ظروف شیشه ای مربا را قبل از استفاده در آب جوش برای مدتی بجوشانید و بعد آن را کاملا خشک کنید تا استریل شود یا بهتر است آنها را در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۴- با توجه به مضرات شکر سفید می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. شیره خرما و توت طعم شیرینی به مربا خواهد داد. ریختن شکر زیادی در مربا، باعث شکرک زدن آن می شود، بنابراین به مقدار شکری که در مربا میریزید، دقت کنید.

۵- وقتی مربا پخته شد و در ظروف مناسب برای نگهداری ریختید، کاملا باید آن را پر کنید و پس از بستن در، آن را برگردانید تا هوای آن خارج شود و پس از خنک شدن آن را در جای خنک نگهداری کنید.

۶- برای طعم و کیفیت بهتر مربا، شکر را چند ساعت (تقریبا ۱۰ ساعت) با تکه های میوه مخلوط کنید.

۷- هرگز برای ترد شدن تکه های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.

اگر اضافه وزن دارید، بهتر است این مربا را كمتر استفاده کنید؛ زیرا مملو از قند است.

کسانی که مبتلا به دیابت هستند از این مربا بسیار محدود استفاده کنند و بهتر است که از نان جو استفاده کنند.

طبیعت شکوفه نارنج (بهار نارنج) گرم و خشک است.

خواص دارویی بهارنارنج به طور خلاصه عبارتند از: برطرف کردن سرگیجه، رفع بی خوابی، باز شدن عادت ماهانه خانم ها، دفع سنگ کلیه و مثانه، اشتها آور، مقوی قلب، تقویت کنند جسم و روح، بزرگ شدن طحال، رفع سکسکه، رفع غم و افسردگی.

عرق بهار نارنج به جای دیازپام:تحقیقات جدید نشان میدهد که از عرق بهارنارنج می توان به عنوان یک پیش داروی موثر برای کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی استفاده کرد.

دم کرده ی بهار نارنج برای رفع سکسکه به کار می رود. عرق بهارنارنج از بین برنده‌ی ترشحات سینوس‌ها و دستگاه تنفس است.

عرق بهارنارنج در از بین بردن بعضی از انواع تپش قلب مفید است. عرق بهارنارنج در رفع دردهای ناشی از گیر افتادن باد در روده بزرگ هم مفید است.

ناشتا خوردن عرق بهارنارنج در درمان اسهال های ناشی از افزایش رطوبت دستگاه گوارش مفید است.

عرق بهار نارنج برای رفع غم و افسردگی مفید است. کسانی که طحال آن‌ها بزرگ شده است به مدت یک هفته روزی ۶۰ گرم عرق بهار نارنج میل کنند.

عرق بهار نارنج مقوی جسم و روح است. پوست نارنج ضد یبوست است و برای افرادی که معده‌ی آنها زیاد ترش می کند، بهترین دارو است.

عرق بهار نارنج تقویت کننده قلب است. عرق بهار نارنج تقویت کننده اشتها است.

برای خروج سنگ کلیه و مثانه و خرد کردن آن از مخلوط عرق بهار نارنج، آب کرفس به طور مساوی در یک استکان استفاده کنید و میل شود. برای باز شدن عادت ماهانه خانم ها پنبه را به عرق بهارنارنج آغشته و استعمال کنید.

زیادی در خوردن عرق نارنج بی خوابی ایجاد می کند. برای سرگیجه‌ها از شربت بهار نارنج استفاده شود.

مهمترین خاصیت دارویی بهار نارنج تاثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای میگرنی را کاهش میدهد.

شربت بهارنارنج برای بیماری ترومبوز بسیار مفید است. برای این کار یک لیتر آب نارنج را بجوشانید تا نصف شود، بعد کف زرد روی آن را بردارید و با دو کیلو شکر بجوشانید تا قوام آید. این شربت دارویی بسیار مفید است.

ترومبوز بیماری خطرناکی است که از حرکت یک لخته از خون در شریان یا ورید ایجاد می شود و موجب مسدود شدن مجرای آن می شود. بیشتر کسانی به این بیماری مبتلا می شوند خونشان غليظ و مقدار هموگلوبین آن هم افزایش یافته است.

دم کرده ی برگ نارنج تشنج را از بین می برد. برگ نارنج آرام بخش و هضم کننده غذا است. دم کرده ی برگ نارنج بی خوابی و میگرن را معالجه می کند.

جوشانده ی برگ درخت نارنج برای اختلالات کبدی مفید است. برگ و گل درخت نارنج اختلالات عصبی و تپش قلب و حالت صرع و حمله تشنجی و انواع . بی خوابی را تسکین می دهد و همچنین هضم غذا را آسان می سازد.

بیشترین مصرف دارویی آن برای مواردی چون: تپش قلب، جریان ضعیف خون، اسهال عصبی، تنشهای عصبی در قاعدگی، هیستری‌های ضعیف، افسردگی متوسط، ضعف‌های خاص گوارش و سکسکه و شادابی روح کاربرد دارد .

افراط در خوردن عرق بهارنارنج بی خوابی ایجاد می کند.

چای بهار نارنج باعث افزایش گردش خون می شود، پس مصرف زیاد آن فشار خون را افزایش و برای بیماران قلبی مضر است.

در قرن شانزدهم میلادی، یک پرنسس ایتالیایی به نام «آنا ماری نرولی» متوجه اسانس حاصل از گل‌های گیاه شد و از آن برای خوشبو کردن دستکش هایش استفاده می کرد. امروزه اسانس گل های بهارنارنج که به نام «نرولی اویل» در جهان مشهور است از اسانس‌های گران قیمت است.

این اسانس از سال ۱۶۸۰ تاکنون توسط تقطير استخراج می شده است ولی امروزه آن را با استفاده از حلال‌های آلی فرار به دست می آورند که البته میزان اسانس حاصل بسیار اندک است؛ لذا غالبا مورد تقلب قرار می گیرد.

اسانس نرولی از شکوفه های این درخت و واریته Dulcis در کشورهای ایتالیا، مصر، تونس، مراکش، آمریکا و فرانسه استخراج می شود. انواع این گیاه دارویی در میان مردم چین همچنان علاقمندان زیادی دارد.

در ایران آیین سنتی عرق گیری بهارنارنج، از جمله آیین های سنتی مازندرانی ها از دیرباز بوده و است. هر ساله با فرا رسیدن اردیبهشت ماه، جشنواره ملی بهار نارنج به صورت نمادین در شهرستان بابل برگزار می شود.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

صفحه اصلی » مقالات » پزشکی و سلامت » خوراکی ها و گیاهان » عرق بهار نارنج : خواص عرق بهار نارنج برای پوست، چاقی / طرز تهیه شربت بهارنارنج

عرق بهار نارنج (به انگلیسی Citrus aurantium Distilled) از جمله عرقیات بسیار خوش عطر است که دارای خواص زیادی از جمله برای پوست، اعصاب و قلب است.

طبع آن گرم بوده و برای تهیه شربت بهارنارنج هم استفاده می شود.

در این مقاله از نایریکا ما به خواص کلی عرق بهار نارنج و خاصیت آن برای پوست و چاقی پرداخته و طرز تهیه شربت و مربای بهارنارنج می پردازیم.

با ما همراه باشید.

آب بهار نارنج به انگلیسی

 

عرق بهار نارنج, طبع عرق بهار نارنج, روش مصرف عرق بهار نارنج, خواص عرق بهار نارنج, عرق بهار نارنج به انگلیسی, خواص عرق بهار نارنج برای پوست, خواص عرق بهار نارنج برای چاقی, طرز تهیه شربت بهار نارنج

برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:

بهارنارنج طبیعت گرم دارد

خواص عرق بهار نارنج

آرام بخش : یک فنجان قبل از خواب میل شود

نشاط آور : صبح قبل از طلوع آفتاب یک فنجان به صورت شربت شده میل شود

عرق بهار نارنج به دلیل اثرات شگفت‌انگیزی که روی پوست دارد، شناخته شده‌است.

این عرق یک تونر عالی برای پوست‌های چرب است.

درعین حال عرق بهار نارنج بسیار ملایم است و به عنوان یک ماده‌ی تشکیل‌دهنده در محصولات تهیه شده برای نوزادان به کار می‌رود.

تونری را که استفاده می‌کنید با این ماده‌ی کاملا طبیعی جایگزین کنید، اما اطمینان حاصل کنید که عرق بهار نارنجی که دارید به شیوه‌ی تقطیر طبیعی به دست آمده‌ و خالص است.

یکی دیگر از مزایای اضافه کردن عرق بهار نارنج به آبی که با آن حمام می‌کنید، توانایی آن برای نرم و درخشان کردن پوست است.

این ماده پوست شما را مرطوب خواهد کرد و باعث می‌شود که در تمام طول روز احساس کنید که پوستی ابریشمی دارید.

تمام کاری که باید انجام بدهید این است که ۴/۱ فنجان از این عرق شگفت‌انگیز، ۳ قاشق غذاخوری عسل و ۲ تا ۳ فنجان شیر گرم را به آب داخل وان اضافه کنید تا پوستی زیبا و نرم به دست بیاورید.

خواص عرق بهار نارنج برای پوست

همان‌طور که قبلا نیز عنوان شد، عرق بهار نارنج اثرات فوق‌العاده‌ای بر روی پوست دارد.

این ماده به خصوص برای پوست‌های حساس و چرب مناسب است.

عرق بهار نارنج به رفع سوزش پوست کمک می‌کند و قرمزی را که با پوست تحریک‌شده همراه است، کاهش می‌دهد.

اگر پوست شما مستعد چنین مشکلاتی است، می‌توانید از عرق بهار نارنج به عنوان یک درمان موثر استفاده کنید.

عرق بهار نارنج و دیگر عرق‌های به دست آمده از انواع گل، با توجه به توانایی که برای زیبایی و نرم شدن پوست دارند، در طیف گسترده‌ای از لوسیون‌های پوستی و کرم‌ها یافت می‌شود.

پوست شما می‌تواند از این نوع عرق برای درمان آفتاب‌سوختگی نیز بهره بگیرد.

اثر ملایم آن به تسکین اثر سوختگی ناشی از نو خورشید روی پوست کمک خواهد کرد.

عرق بهار نارنج می‌تواند بیش‌ترین رطوبت را به پوست بدهد.

بنابراین قادر است آب کافی برای پوست فراهم کند. حفظ آب در سلول‌های پوست بسیار اهمیت دارد.

به این ترتیب می‌توانید از خشکی پوست جلوگیری کنید و ظاهر پوست را بهبود ببخشید. این همان فایده‌ای است که روغن زیتون نیز برای پوست دارد.

یکی دیگر از مزایای عرق بهار این است که می‌تواند بیماری‌های پوستی را دور از شما نگه دارد.

و به این ترتیب می‌تواند از پدیدار شدن مشکلات پوستی مانند آکنه و اگزما جلوگیری می‌کند.

علاوه بر این، عرق بهار نارنج درمان خوبی برای مشکلات پوستی محسوب می‌شود.

بنابراین، استعمال آن بر روی پوست به طور منظم سبب می‌شود که پوست‌تان ظاهر بهتری پیدا کند.

به طور کلی این ماده برای سلامت پوست عالی است و ساختار آن را بهینه می‌کند.

عرق بهار نارنج همچنین می‌تواند به سفت شدن پوست کمک کند.

بنابراین، داروی خوبی برای دوره‌ی پس از بارداری که پوست در اثر کشش شل شده است، محسوب می‌شود.

این ماده مواد مغذی را به پوست می‌رساند و در نتیجه باعث بهتر شدن پوست می‌شود. علاوه بر این، عرق بهار نارنج می‌تواند ظاهر پوست را جوان و سفت کند.

عرق بهار نارنج انتخاب مناسبی برای کاهش چین و چروک و حذف خطوط ریز است.

این تاثیر به دلیل وجود ویتامین C فراوان در این نوع عرق است که سبب می‌شود علائم و نشانه‌های پیری دیرتر روی صورت پدیدار شوند.آب بهار نارنج به انگلیسی

بنابراین، می‌توانید این ماده را به طور مرتب استفاده کنید تا به نتایجی فوق‌العاده دست پیدا کنید!

عرق بهار نارنج فواید بسیار زیادی برای پوست دارد. این ماده‌ی مفید و موثر می‌تواند احتمال بروز ترک‌های پوستی را کاهش دهد.

این تاثیر به دلیل توانایی عرق بهار نارنج برای سفت و صاف کردن پوست است.

بنابراین، این ماده می‌تواند پوستی سالم و عاری از سلولیت و علائم کشیدگی به شما بدهد.

علاوه بر این، می‌تواند پوست را نرم‌تر کند و میزان دیدپذیری ترک‌ها را کاهش دهد.

این یکی از مزایایی است زنان باردار طرفدارش هستند.

علاوه بر این استفاده از عرق بهار نارنج یک شیوه‌ی کاملا طبیعی برای جلوگیری از بروز ترک‌های پوستی در دوران بارداری است.

بنابراین، لزومی ندارد که زنان باردار نگران بروز هر گونه عوارض جانبی باشند.

عرق بهار نارنج شکل‌گیری سلول‌های جدید پوستی را تحریک می‌کند.

این ماده می‌تواند سلول‌های مرده را از بین ببرد و کمک کند که به جای آن‌ها سلول‌های جدید به وجود بیایند و به این ترتیب ظاهر پوست را روشن‌تر کند.

عرق بهار نارنج همچنین می‌تواند مواد مغذی را به میزان کافی به پوست برساند و از شکل‌گیری سلول‌های سرطانی در پوست جلوگیری کند.

– دارویی طبیعی برای پوست است.

– پوست را تغذیه می‌کند.

– پوست شما را صاف و نرم می‌کند.

– درمان روزانه‌ای برای سلامت پوست است.

فایده‌ها و کاربردهای عرق بهار نارنج فراوان هستند.

از آن‌جایی که این ماده طبیعی و بدون خطر است، می‌توانید در هر زمانی از آن برای طراوت بخشیدن به پوست‌تان استفاده کنید یا اضطراب و سردردتان را تسکین بدهید.

عرق بهار نارنج اشتها آوری قوی است.کسانی که اشتهای خوبی برای خوردن غذا ندارند، می توانند از عرق بهارنارنج به عنوان اشتهاآور استفاده کنند.

خواص عرق بهار نارنج برای چاقی

عرق یونجه خاصیت چاق کنندگی و عرق بهارنارنج خاصیت تحریک گرسنگی و اشتها دارند وبرای کسانی که میخواهند چاق شوند مفید است.

برای تهیه شربت بهار می‌توانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.

وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیق‌تر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید.

بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.

طرز تهیه شربت بهار نارنج

روش دیگر برای تهیه شربت بهار نارنج این است که از آبی که از جوشاندن بهارنارنج برای تهیه مربای بهار نارنج به دست می‌آید استفاده کنید؛ به این ترتیب که باید مقداری بهار را ۳ بار و هر بار در ۲ لیتر آب، نیم ساعت بجوشانید.

سپس آن‌ها را یک شب در آب سرد بخابانید.

شکر را در سه پیمانه آب بریزید و با حرارت زیاد حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید.

سپس بهار را آبکش کنید، ولی این آب را دور نریزید.

روی بهار آبکش‌شده آبلیمو بریزید.

حالا مواد را روی حرارت زیاد بجوشانید تا مربا قوام آید.

تا اینجا مربای شما آماده شده، برای تهیه شربت، به آبی که از جوشاندن بهار نارنج بدست آمده شکر اضافه کرده و آن را قوام بیاورید.

در آخر کمی آبلیمو اضافه کنید تا یک شربت معطر بدست بیاید.

شربت بهار نارنج خانگی را در تابستان با آب و یخ بنوشیدخیلی گواراست.

این شربت معمولا به روش اول تهیه می‌شود اما اگر در حال تهیه مربای بهار نارنج هستید، در کنار آن این شربت دلپذیر و مطبوع را نیز تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

آب بهار نارنج به انگلیسی
آب بهار نارنج به انگلیسی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *