ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

خواص دارویی و گیاهی

ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید
ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

Copy Right By 2016 – 1395

چی بهتر از اینکه شب قدر رو مشهد باشی!

50میلیون برنده شو وبرنده بعدی رو انتخاب کن

همه چیز درباره ماه های میلادی

 

تعداد ماه های میلادی نیز مانند ماه های تقویم هجری شمسی دوازده تا است که به ترتیب زیر هستند؛ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

ژانویه (January) دارای 31 روز

فوریه (February) دارای 28 یا 29 روز

مارس یا مارچ (March) دارای 31 روز

آوریل یا آپریل (April) دارای 30 روز

مه یا می (May) دارای 31 روز

ژوئن یا جون (June) دارای 30 روز

ژوئیه یا جولای (July) دارای 31 روز

اوت یا آگوست (August) دارای 31 روز

سپتامبر(September) دارای 30 روز

اکتبر (October) دارای 31 روز

نوامبر (November) دارای 30 روز

دسامبر (December) دارای 31 روز

 

مخفف ماه های میلادی :

January Jan ژانویه

February Feb فبریه

March Mar مارس

April Apr آوریل

May May می

June Jun ژوئن

July Jul جولای

August Aug آگست

September Sep سپتامبر

October Oct اکتبر

November Nov نوامبر

December Dec دسامبر

 

ماههای میلادی

 

بر اساس جدول زیر دامنه ماه‌های میلادی با روزهای گاه‌شماری هجری خورشیدی بطور نسبی و غالب تطبیق داده می‌شود. (در بعضی از سال‌ها یک روز تفاوت یا جابجایی در این تبدیل وجود دارد)

 

 

براساس جدول زیر دامنه ماه‌های گاه‌شماری هجری خورشیدی با روزهای میلادی بطور نسبی و غالب تطبیق داده می‌شود. (در بعضی از سال‌ها یک روز تفاوت یا جابجایی در این تبدیل وجود دارد)

 

برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس باید تعداد روزهای سپری شده از ابتدای هر کدام از این تاریخ‌ها را از مبدأ خود به دست بیاوریم. اگر می‌خواهیم تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کنیم ابتدا باید روزهای سپری شده از مبدأ تاریخ شمسی تا کنون را حساب کنیم و به اضافهٔ ۲۲۶۸۹۹ کنیم.ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

 

عدد به دست آمده تعداد روزهای گذشته از ابتدای تاریخ میلادی تا کنون است و با استفاده از آن می‌توانیم تاریخ میلادی را حساب کنیم. برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی همین کار را باید برعکس انجام بدهیم و عدد ۲۲۶۸۹۹ را باید از تعداد روزهای تاریخ میلادی کم کنیم و در این قسمت عدد به دست آمده تاریخ شمسی است.

 

همین روش نیز برای تبدیل تاریخ قمری به شمسی و برعکس نیز قابل استفاده است؛ ولی در این مورد دیگر عددی که باید اضافه یا کم بشود ۲۲۶۸۹۹ نیست.

شاید از خود بپرسید که عدد ۲۲۶۸۹۹ را از کجا به دست آورده‌ام. برای به دست آوردن این عدد باید تاریخ شمسی و میلادی یک روز را در اختیار داشته باشید. به عنوان مثال ۱۳/۴/۱۳۸۳ شمسی طبق تقویم برابر ۳/۷/۲۰۰۴ میلادی است. کاری که باید الان کنیم این است که این دو تاریخ را به روز تبدیل کنیم و در این تبدیل باید تعداد سال‌های کبیسه‌ای که این دو تاریخ پشت سر گذاشته‌اند نیز فراموش نکنیم.

 

برای اینکه تعداد سال‌های کبیسه را در دو تقویم میلادی و شمسی بخواهیم محاسبه کنیم باید ۱۳۸۲ را برای تقویم شمسی و ۲۰۰۳ را برای تقویم میلادی تقسیم بر ۴ کنیم. خارج قسمت این دو تقسیم به ترتیب تعداد سال‌های کبیسهٔ تقویم شمسی و میلادی است که از ابتدای شروع به کار این تقویم‌ها تا کنون پشت سر گذاشته‌اند. البته این اعداد مطابق واقعیت نیستند! ولی به محاسبات ما اشکالی وارد نمی‌کنند.

 

کدام ماه میلادی ۲۸ روزه است

 

در تقسیم ۱۳۸۲ بر ۴ خارج قسمت برابر ۳۴۵ می‌شود و این عدد برای تقویم میلادی برابر ۵۰۰ است.

خب پس تا کنون بر اساس تقویم شمسی ۳۴۵ سال کبیسه بوده و بر اساس تقویم میلادی ۵۰۰ سال برابر سال کبیسه بوده‌اند. (البته همان‌طور که دید به کبیسه بودن سالی که در آن هستیم هنوز توجهی نکردیم.

(خب برگردیم به مسئلهٔ خودمان که می‌خواستیم دو تاریخ ۱۳/۴/۱۳۸۳ و ۳/۷/۲۰۰۴ به روز تبدیل کنیم.

 

برای این کار باید از عدد سال یکی کم کرده و در ۳۶۵ ضرب کنیم؛ و از عدد ماه نیز باید یکی کم کرده و بر اساس نوع تقویم باید عدد ماه را ضرب در عدد خاصی کنیم. مثلاً وقتی در تاریخ شمسی از عدد ماه یکی کم کنیم حاصل ۳ می‌شود. همان‌طور که می‌دانید در تقویم شمسی ۳ ماه اول سال ۳۱ روز دارند، پس ۳ را در ۳۱ ضرب می‌کنیم؛ ولی در تاریخ شمسی وقتی از ۷ یکی کم کینم برابر ۶ می‌شود. خب باید در این مورد ببینیم که ۶ ماه اول سال میلادی چند روزه هستند.

ماه اول میلادی = ۳۱ روز

ماه دوم میلادی = ۲۸ روز (در سال کبیسه ۲۹ روز)

ماه سوم میلادی = ۳۱ روز

ماه چهارم میلادی = ۳۰ روز

ماه پنجم میلادی = ۳۱ روز

ماه ششم میلادی = ۳۰ روز

ماه هفتم میلادی = ۳۱ روز

ماه هشتم میلادی = ۳۱ روز

ماه نهم میلادی = ۳۰ روز

ماه دهم میلادی = ۳۱ روز

ماه یازدهم میلادی = ۳۰ روز

ماه دوازدهم میلادی = ۳۱ روز

 

طبق جدول بالا ۶ ماه اول سال ۲۰۰۴ میلادی برابر ۱۸۲ روز می‌باشد. (فراموش نکنید که سال ۲۰۰۴ سال کبیسه است) خب تا حالا عدد سال و ماه را به روز تبدیل کردیم و این دو عدد را باید به اضافهٔ عدد روز کنیم و در آخر به اضافهٔ تعداد سال‌های کبیسه گذشته کنیم. داریم

A = (۱۳۸۲*۳۶۵)+(۳*۳۱)+۱۳+۳۴۵ = ۵۰۴۸۸۱

B= (۲۰۰۳*۳۶۵)+(۳۱+۲۹+۳۱+۳۰+۳۱+۳۰)+۳+۵۰۰=۷۳۱۷۸۰

B-A = ۲۲۶۸۹۹

 

با محاسبات فوق خواستم نشان بدهم که عدد ۲۲۶۸۹۹ که در اول بحث گفتیم را از کجا آوردیم. همان‌طور که احتمالاً تا حالا فهمیدید این عدد (۲۲۶۸۹۹) تفاوت مبداهای دو تقویم میلادی و شمسی به روز هستند.

 

حال مثالی می‌زنم برای تبدیل تاریخ شمسی به تاریخ میلادی. فرض کنید که می‌خواهیم که تاریخ ۱۵/۴/۱۳۸۳ شمسی را به تاریخ میلادی نظیر آن تبدیل کنیم. در ابتدا باید این تاریخ را به روز تبدیل کنیم. طبق روش گفته شده در بالا می‌نویسیم:

C =[(۱۳۸۳-۱)*۳۶۵]+[(۴-۱)*۳۱]+۱۵+۳۴۵ = ۵۰۴۸۸۳

 

خب این عدد را باید به اضافهٔ ۲۲۶۸۹۹ کنیم:

۵۰۴۸۸۳+۲۲۶۸۹۹ = ۷۳۱۷۸۲

حال باید ۷۳۱۷۸۲ را به تاریخ میلادی متناظر آن تبدیل کنیم.

ابتدا باید تعداد سال‌های کبیسهٔ تقویم میلادی را از این عدد کنیم، در بالا دیدیم که تقویم میلادی تا کنون ۵۰۰ سال کبیسه را پشت سر گذاشته است.

۷۳۱۷۸۲–۵۰۰=۷۳۱۲۸۲

 

حال ۷۳۱۲۸۲ را بر ۳۶۵ تقسیم می‌کنیم و خارج قسمت آن را به اضافهٔ یک می‌کنیم و عدد به دست آمده عدد سال است:

۷۳۱۲۸۲ / ۳۶۵ = ۲۰۰۳

۲۰۰۳ + ۱= ۲۰۰۴

 

باقیماندهٔ تقسیم فوق برابر ۱۸۷ می‌باشد. حال با استفاده از جدول تعداد روزهای تقویم میلادی شروع می‌کنیم از ۱۸۷ کم می‌کنیم و باز هم فراموش نمی‌کنیم که سال ۲۰۰۴ میلادی سال کبیسه است:

۱۸۷–۳۱=۱۵۶

۱۵۶–۲۹=۱۲۷

۱۲۷–۳۱=۹۶

۹۶–۳۰=۶۶

۶۶–۳۱=۳۵

۳۵–۳۰=۵

 

خب تفریق‌های فوق را تا جایی ادامه می‌دهیم که عدد به دست آمده کمتر از تعداد روزهای یک ماه باشند. در بالا ۶ مرحله تفریق انجام دهیم به عدد ۶ باید یک بیافزاییم تا تعداد ماه‌ها به دست آید؛ و عدد ظاهر شده در تفریق آخر نیز برابر عدد روز می‌باشد. پس با محاسبات فوق دیدیم که تاریخ ۱۵/۴/۱۳۸۳ شمسی برابر ۵/۷/۲۰۰۴ است.

 

این روش کلی تبدیل دو تاریخ به یکدیگر است؛ و برای تبدیل انواع تقویم به هم باید این مراحل را انجام داد ولی با توجه به نوع تقویم‌ها عددهایی که باید اضافه یا کم بشود طبعاً فرق می‌کند.

 

ژانویه: در تقویم میلادی، هفت ماه از هر سال دارای ۳۱ روز است و ژانویه هم یکی از همین ماه‌های میلادی به ‌شمار می‌رود. اولین روز از ماه ژانویه به‌عنوان روز سال نو یا New Year’s Eve شناخته می‌شود. ژانویه در نیم‌کره‌ شمالی دومین ماه زمستان بوده و به‌طور میانگین در کشورهایی که در این نیم‌کره قرار دارند، سردترین ماه سال محسوب می‌شود. در نیم‌کره‌ی جنوبی زمین، ژانویه دومین ماه از تابستان و به‌طور میانگین گرم‌ترین ماه سال است. در واقع از لحاظ فصلی، ژانویه در نیم‌کره‌ شمالی را می‌توان با جولای در نیم‌کره‌ جنوبی معادل دانست. نام ژانویه از کلمه‌ی لاتین آینوا به معنی «دروازه» گرفته شده است؛ چرا که ژانویه دروازه‌ ورود به سال جدید و یک آغاز جدید است. همچنین برخی معتقدند که نام این ماه از ژانوس (janus)، الهه‌ شروع و تغییر و تحول در روم باستان گرفته شده است.

 

فوریه: دومین و کوتاه‌ترین ماه سال در تقویم ژولینی و میلادی است که در سال‌های معمولی ۲۸ روز و در سال‌‌های کبیسه ۲۹ روز دارد. در سال کبیسه، که هر چهار سال یک بار رخ می‌دهد، آخرین روز فوریه به نام روز کبیسه شناخته می‌شود. در تقویم میلادی، ۵ ماه سال کمتر از ۳۱ روز دارند که فوریه یکی از آن‌هاست و البته تنها ماهی از سال است که کمتر از ۳۰ روز دارد.

از لحاظ فصلی در نیم‌کره‌ شمالی، فوریه سومین ماه زمستان محسوب می‌شود، در حالی که در نیم‌کره‌ جنوبی سومین ماه تابستان است. در واقع از لحاظ فصلی، فوریه در کره‌ی شمالی را می‌توان با آگوست در نیم‌کره‌ جنوبی معادل دانست. نام فوریه از کلمه‌ی لاتین فبروم (februum) به معنی «زمان پالایش» گرفته شده است.

 

مارس : سومین ماه از ماه‌های میلادی سال در تقویم میلادی و ژولینی است و دومین ماه سال است که ۳۱ روز دارد. در نیم‌کره‌ شمالی از لحاظ هواشناسی شروع بهار در ماه مارس اتفاق می‌افتد و اعتدال بهاری در بیستم یا بیست‌ویکم رخ می‌دهد که از لحاظ نجومی شروع فصل بهار است، در حالی که در نیم‌کره‌ جنوبی آغاز فصل پاییز است. در نیم‌کره‌ شمالی، ماه مارس معادل ماه سپتامبر در نیم‌کره‌ جنوبی است. نام ماه مارس از کلمه‌ مارتیوس (Martius) گرفته شده که اولین ماه در تقویم رومی بوده است و آن هم برگرفته از نام الهه‌ جنگ در روم باستان است. درواقع همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، تقویم اولیه‌ روم باستان تنها ۱۰ ماه داشته است.

 

آوریل : چهارمین ماه سال در تقویم میلادی و پنجمین ماه در تقویم اولیه‌ ژولینی است. آوریل با داشتن ۳۰ روز، دومین ماه از چهار ماهی است که ۳۰ روز دارند. آوریل در نیم‌کره‌ شمالی در فصل بهار و در نیم‌کره‌ جنوبی در فصل پاییز قرار دارد. در واقع از لحاظ هواشناسی، آوریل در نیم‌کره شمالی را می‌توان با اکتبر در نیم‌کره‌ جنوبی معادل دانست. رومی‌ها این ماه را آپریلیس (Aprilis) می‌نامیدند؛ اما در منشا این کلمه اختلاف‌نظر وجود دارد، برخی آن را برگرفته از لغت یونانی aperire به معنی «باز شدن» می‌دانند؛ چرا که در این ماه برگ‌های درختان و گیاهان باز می‌شود، اما برخی آپریلیس را برگرفته از الهه‌ای به نام آپرو (Apru) یا آفرودایت (Aphrodite) می‌دانند.

 

می یا مه : پنجمین ماه سال در تقویم ژولینی و میلادی است که ۳۱ روز دارد. در نیم‌کره‌ شمالی ماه می در فصل بهار قرار دارد، در حالی در نیم‌کره‌ جنوبی ماه می آخرین فصل پاییز محسوب می‌شود. در واقع ماه می در نیم‌کر‌ه‌ شمالی معادل ماه نوامبر در نیم‌کره‌ جنوبی است. اواخر ماه می در کشورهای نیم‌کره‌ شمالی شروع فصل تابستان و تعطیلات تابستانی است. نام این ماه شاید از الهه‌ یونانی مایا (maia)، که الهه‌ی باروری است، گرفته شده باشد. جشن شکرگزاری این الهه نیز در ماه می برپا می‌شود. اما از طرف دیگر یک شاعر رومی منشا دیگری برای کلمه می متصور بود. او معتقد بود نام ماه می برگرفته از لغت لاتین مایورس (Maires) به معنی کهنسالان است و نام ماه بعدی یعنی ژوئن نیز از لغت آیونیورس (iuniores) به معنی جوانان برگرفته شده است.

 

ژوئن : ششمین ماه سال در تقویم گریگوری و ژولینی است که ۳۰ روز دارد. در ماه ژوئن در نیم‌کره‌ شمالی انقلاب تابستانی رخ می‌دهد، یعنی یکی از روزهای آن بیشترین ساعات روشن را دارد یا در واقع طولانی‌ترین روز سال است.

برعکس در نیم‌کره‌ جنوبی در ماه ژوئن انقلاب زمستانی رخ می‌دهد، یعنی یکی از روزهای آن کوتاه‌ترین روز سال را دارد، البته در هر دو مورد باید قطب‌های شمال و جنوب را از این قاعده مستثنی کرد. ماه ژوئن در نیم‌کره‌ شمالی معادل ماه دسامبر در نیم‌کره‌ جنوبی است.

از لحاظ هواشناسی در نیم‌کره‌ شمالی فصل تابستان و نیم‌کره‌ جنوبی فصل زمستان از اولین روز ماه ژوئن شروع می‌شود، در حالی که بر اساس علم نجوم باستانی این تاریخ برابر ۲۱ ژوئن است. کلمه‌ لاتین معادل ژوئن ژونیوس (junius) است. همان‌طور که قبلا گفته شد برخی این نام را برگرفته از یک لغت لاتین باستانی به معنی «جوانان» می‌دانند. تفاسیر دیگری نیز در مورد منشا این نام وجود دارد از جمله این که برخی ژوئن را برگرفته از نام ژونو،‌ الهه‌ ازدواج در روم باستان می‌دانند. منابع دیگر نیز ادعا می‌کنند که این ماه به افتخار Junius Brutus، پایه‌گذار جمهوری روم نامگذاری شده است.

 

ماه های میلادی

 

جولای یا ژوئیه : هفتمین ماه سال در تقویم‌ میلادی و ژولیانی به شمار می‌رود و دارای ۳۱ روز است. جولای در بیشتر مناطق نیم‌کره‌ شمالی گرم‌ترین ماه سال محسوب می‌شود، جایی که دومین ماه فصل تابستان نیز هست. در نیم‌کره‌ جنوبی این ماه دومین ماه از فصل زمستان و به طور میانگین سردترین ماه سال است. نیمه‌ دوم سال با ماه جولای آغاز می‌شود. همچنین جولای در نیم‌کره‌ جنوبی معادل فصلی ژانویه در نیم‌کره‌ شمالی است. نام ماه جولای از نام امپراطور مشهور روم باستان جولیوس سزار (Julius Caesar) برگرفته شده است. قبل از آن و در تقویم ده‌ ماهه‌ رومی نام این ماه گوئینتیلیس (Quintilis) بود.

 

آگوست یا اوت : هشتمین ماه سال در تقویم میلادی و ژولیانی بوده و دارای ۳۱ روز است. در نیم‌کره‌ جنوبی این ماه معادل فوریه در نیم‌کره‌ شمالی است. در بسیاری از کشورهای اروپایی تعطیلات کارگران و کارمندان در این ماه قرار دارد، همچنین در روم باستان بیشتر اعیاد مذهبی در این ماه قرار داشت. نام اولیه این ماه کلمه‌ لاتین سکستیلیس (Sextilis) بود. دلیل آن نیز این بود که این ماه در واقع ششمین ماه از تقویم ۱۰ ماهه‌ی روم باستان بود.

 

آگوست در سال ۷۰۰ قبل از میلاد مسیح با اضافه شدن ماه‌های ژانویه و فوریه، ششمین ماه سال شد. در سال ۸ قبل از میلاد مسیح نام این ماه به افتخار امپراطور روم آگوستوس (Augustus) به آگوست تغییر کرد. دلیل انتخاب آگوست برای نام‌گذاری این بود که آگوستوس بیشتر پیروزی‌های خود از جمله فتح مصر را در این ماه کسب کرده بود.

 

سپتامبر: نهمین ماه سال در تقویم‌های ژولینی و میلادی است و ۳۰ روز دارد. در نیم‌کره‌ شمالی این ماه معادل فصلی مارس در نیم‌کره‌ جنوبی است. از لحاظ علم هواشناسی، شروع فصل پاییز در اولین روز سپتامبر اتفاق می‌افتد. اما در نیم‌کره‌ جنوبی در این تاریخ فصل بهار شروع می‌شود. در بسیاری از کشورها در ماه سپتامبر سال تحصیلی آغاز می‌شود. نام سپتامبر از کلمه‌ لاتین سپتم (septem) به‌معنی هفت برگرفته شده است. در تقویم رومی باستانی که تنها ده ماه داشت، سپتامبر هفتمین ماه سال بود؛ اما پس از اصلاحات تقویم، سپتامبر نهمین ماه شد اما نام آن تغییر نیافت.

 

اکتبر : دهمین ماه سال در تقویم‌های ژولیانی و میلادی است و ۳۱ روز دارد. در تقویم قدیمی رومی اکتبر هشتمین ماه بود؛ اما بعد از اضافه شدن ژانویه و فوریه به ابتدای هر سال، اکتبر دهمین ماه سال شد اما نام آن تغییر نکرد. در واقع کلمه‌ اکتبر برگرفته از کلمه‌ لاتین اکتو (octo) به معنی هشت است. ماه اکتبر در نیم‌کره‌شمالی در فصل پاییز و در نیم‌کره جنوبی در فصل بهار قرار دارد.

 

نوامبر : یازدهمین ماه سال در تقویم‌های ژولیانی و گریگوری است و آخرین ماه سال است که ۳۰ روز دارد. در تقویم ده‌ماهه‌ روم باستان نوامبر ماه نهم بود و نام آن از کلمه‌ لاتین نووم (novem) به معنی نه برگرفته شده بود. پس از اصلاح تقویم روم باستان، ماه نوامبر یازدهمین ماه سال شد اما نام آن تغییر داده نشد. در نیم‌کره‌ جنوبی ماه نوامبر اواخر بهار و در نیم‌کره‌ شمالی اواخر پاییز است، بنابراین از لحاظ فصلی ماه نوامبر در نیم‌کره‌ شمالی معادل ماه می در نیم‌کره‌ جنوبی است.

 

دسامبر : دوازدهمین و آخرین ماه سال در تقویم‌های ژولیانی و گریگوری و ۳۱ روز دارد. همانند سپتامبر، اکتبر و دسامبر، نام این ماه نیز برگرفته از یک لغت لاتین با معنی مرتبط با اعداد است، در حقیقت دسامبر از کلمه‌ دسم (decem) به معنی ده برگرفته شده است؛ چرا که در تقویم رومی باستانی دهمین و آخرین ماه سال محسوب می‌شد. در واقع رومیان زمستان را به ‌صورت یک دوره در نظر می‌گرفتند و آن را به چند ماه تقسیم نمی‌کردند؛ اما پس از تغییر و اصلاح تقویم رومی، زمستان مانند دیگر فصول سال به سه ماه تقسیم شد و ماه‌های ژانویه و فوریه به‌عنوان ماه‌های اول و دوم به تقویم اضافه شدند و به این ترتیب دسامبر به دوازدهمین ماه سال تبدیل شد اما نام آن تغییر پیدا نکرد.

 

گردآوری:بخش فرهنگ و هنر بیتوته

 

نمیدونی باچی سرگرمش کنی؟اینجارو ازدست نده

اینجا یکی از هتلهای کیشه! همین حالارزروکن

تعطیلات اردیبهشت کجا میری؟الان تور رزرو کن

ویزای فوری روسیه برای شب های سفید|کلیک کن!

استایل بهارت این کیف رو کم داره ◀خرید

دیگه لبخندت رو به خاطر دندونات پنهون نکن!

فالور بخر واعتماد مشتری روبرای خریدجلب کن!

دیگه نگران هزینه های گران دندانپزشکی نباش!

افزایش 8 سانتی متری قد فقط در 4 ماه

دلت تنوع میخواد؟سفرباهزینه کم هم میشه!

احتمال سرقت از خونت رو به صفر برسون!

اسم تو هم میتونه جزو برنده 50میلیون باشه!

لپ تاپ استوک رو با 2 میلیون تخفیف بخر!

میتونی برنده50میلیون باشی◀همین حالاشرکت کن

در رابطه باهمسرتان به بن بست رسیده‌اید؟

5میلیون پول سفر داخلیه،تو باهاش برو ترکیه!

شاخ اینستاگرام شوید!افزایش فوری فالورواقعی

تو 8 جلسه از شر موهای زائدت خلاص شو!

تخفیف باور نکردنی CP کالاف دیوتی+شارژ آنی!

سفید کردن دندان با مواد مخصوص در 1 جلسه

کلکسیون شادابی پوست | همین حالا خرید کن!

برای آموزش ماساژحرفه ای این پیج رودنبال کن

تصفیه آب رو قسطی،باگارانتی بی قیدوشرط بخر

کیف آرایشت رو با تخفیف تکمیل کن!

ارتودنسی لازمی؟ تا دیر نشده نوبت بگیر!

کالا ها و خدمات منتخب

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2022

بلدشیم – ما در بلدشیم قراره هرچیزی رو که باید بلد باشیم رو آموزش بدیم تا همه باهم بلدشیم

تعداد ماه های میلادی هم مانند ماه های تقوم شمسی 12 تا است که به ترتیب زیر می باشند.

فهرست مطالب

به صورت کلی می توان ماه های میلادی و ماه های شمسی را به صورت زیر تطتبیق داد. ولی باید بدانید که این تطابق نسبی است و در بعضی از سال ها یک روز تفاوت و جابه جایی خواهد داشت.

در این معادل سازی باز هم ممکن است یک روز تفاوت وجود داشته باشد. ولی در محاسبات کلی می توان ترتیب ماه های میلادی و معادل آن به شمسی را این چنین بیان کرد.ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

21 مارچ یا مارس تا 20 آوریل یا آپریل ماه فروردین در تاریخ هجری شمسی

21 آوریل تا 21 می یا مه ماه اردیبهشت شمسی

22 می تا 21 جون یا ژوئن ماه خرداد

22 ژوئن تا 22 جولای یا ژوئیه ماه تیر

23 جولای تا 22 آگوست ماه مرداد

23 آگوست تا22 سپتامبر ماه شهریور هجری شمسی

23 سپتامبر تا 22 اکتبر ماه مهر

23 اکتبر تا 21 نوامبر ماه آبان

22 نوامبر تا 21 دسامبر ماه آذر

22 دسامبر تا 20 ژانویه ماه دی

21 ژانویه تا 19 فوریه ماه بهمن

20 فوریه تا 20 مارچ ماه اسفند

اگر به دنبال یک آموزشگاه زبان خوب هستید، مرکز زبان گات را به عنوان بهترین آموزشگاه زبان با 7 شعبه در سراسر کشور و بیش از 10 سال سابقه آموزش به شما معرفی میکنیم، ضمنا شما میتوانید در این آموزشگاه تقریبا تمامی زبان های زنده دنیا را آموزش ببینید

امیدواریم با استفاده از مطلب بالا و ترتیب ماه های میلادی و معادل آن به شمسی بتوانید بهترین برنامه های کاری بین المللی و سفرهای خوب و عالی به در ماههای میلادی را داشته باشید و استفاده ببرید.

بیشتر بخوانید:

آزمون YOS چیست؟

مهره مار چیست؟

تصاعد یا تساعد

ازدحام بنویسیم یا ازدهام

ان شاء الله یا انشاء ألله

اصطلاحات سئو

چیکار کنیم غلط املایی نداشته باشیم؟

NAFLD مخفف چیست؟

دوست دارم به زبانهای مختلف دنیا

دستور زبان فارسی

سپاسگزارم یا سپاسگذارم

SRS در پزشکی مخفف چیست

مرررسی بابت سایت خوبتون و معرفی ماه های میلادی

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

Δdocument.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );

جدیدترین مطالب


سئو چیست و کاربردهای آن


رژیم غذایی مغذی

یک ساعت پیاده روی چقدر کالری می‌سوزاند؟


کوچه طوطی تهران کجاست؟


9 اثر تاریخی اصفهان به ثبت ملی رسید 


راه های مهاجرت به آمریکا


سن مناسب گفتاردرمانی چه سنی است؟


بهترین روش‌های محاسبه شارژ ساختمان


COVID-19 مخفف چیست؟

نام و ترتیب ماه های میلادی و تعداد روزهای هر ماه مطابق جدول زیر است. ماه فوریه در سالهای عادی میلادی دارای ۲۸ روز و در سالهای کبیسه میلادی دارای ۲۹ روز میباشد.

در ادامه، معادل ماه های سال ۲۰۲۲ میلادی به شمسی و در جدول بعدی، برابری ماه های سال ۱۴۰۰ شمسی به میلادی ذکر گردیده است. همچنین برای تبدیل دقیق ماه های میلادی و شمسی در سایر سالها، از بخش تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده نمایید.

فهرست محتوا

مسیحی ها و اکثر کشورهای بزرگ و کوچک دنیا دارای تقویم میلادی هستند. ماه های میلادی با ماه های شمسی تطابق ندارند و یاد گرفتن آن های به یکی از چالش های مردم ماتبدیل شده است. ما در این مطلب می خواهیم درباره ترتیب ماه های میلادی و چگونگی تطابق آن ها با تقویم و ماه های شمسی صحبت کنیم. ابتدای هر ماه میلادی حدودا برابر با روز دهم از ماه های شمسی می باشد. در ادامه به ترتیب ماه های تقویم میلادی خواهیم پرداخت، همچنین پیشتر در مورد روزهای هفته به انگلیسی مطلبی برای شما آماده کرده بودیم که می‌توانید مطالعه کنید.

تقویم میلادی دارای دوازده ماه است که به ترتیب زیر هستند:

هر کدام از ماه های میلادی تقریبا دو سوم از روزهای خود را در یکماه شمسی طی می کنند و دو روز آخر را در ماه بعدی خواهند بود. ماه اول میلادی که ژانویه نام دارد در روز یازدهم دی ماه شروع می شود و ۳۱ روز طول دارد.

در میان ماه های میلادی، هفت ماه ۳۱ روزه داریم و چهار ماه ۳۰ روزه! ماه فوریه نیز دارای ۲۸ روز و یا ۲۹ روز است.ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

همانطور که بالا ذکر کردیم، هر ماه میلادی تقریبا در روز دهم یک ماه شمسی شروع می شود. در زیر تطابق و روز دقیق شروع ماه های میلادی را برای شما آورده ایم:

تاریخ های بالا به صورت حدودی هستند و در سال های کبیسه ممکن است شروع و پایان هر برخی ماه ها یک روز جابجا شوند!

 

ماه‌های میلادی نیز همانند برخی از ماه‌های شمسی دارای ۳۱ روز هستند که در ادامه می‌توانید نام ماه و تعداد روزه‌های آن را مشاهده نمائید.

ماه‌هایی که کمتر از ۳۱ روز دارند:

در این مطلب تلاش کردیم اطلاعات کامل و مفیدی درباره ماه های میلادی به شما بدهیم. روزها و ماه ها از جمله کلماتی هستند که شما در هنگام مکالمه به زبان انگلیسی بسیار به آن ها نیاز خواهید داشت و به کارتان خواهد آمد.

آیا باید لپ تاپ همیشه به شارژر متصل باشد؟

کارهایی که انجام آن ها باعث آسیب لپ تاپ می شود

چگونه یک صفحه وب را به صورت PDF ذخیره کنیم؟

آموزش چگونگی پیدا کردن گوشی گم شده

آموزش ثبت نام در سامانه تهران من + ویدیو آموزشی و توضیحات طرح جدید

توپ‌های قرمز و نارنجی رنگ خط‌های انتقال‌دهنده روی سیم برق چیست؟

11 مورد از ویژگی‌های افراد باهوش و موفق

تمام چیزی که باید در مورد رجیستر کردن گوشی بدانید + آموزش ثبت

آموزش دریافت و خرید اینترنتی گوشت تنظیم بازاری (دولتی)

آفت دهان چیست و راه های درمان خانگی آفت دهان

1 دیدگاه دربارهٔ «معرفی ماه های میلادی به همراه معادل شمسی آن»

متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!

لیست کامل

© Porseshkadeh.com

شرکت حسابداری

آخرین

این ماه ها در زبان فارسی بگونه ای متفاوت تلفظ می شوند. برای دانستن تلفظ اصلی این ماه ها به واژه های انگلیسی آنها دقت فرمائید.

به گزارش افکارنیوز، ماه های تقویم میلادی به ترتیب عبارتند از: ژانویه، فوریه، مارس، آوریل، مه، ژوئن، ژوئیه، اوت(آگست)، سپتامبر، اکتبر، نوامبر و دسامبر. توجه داشته باشید این ماه ها در زبان فارسی بگونه ای متفاوت تلفظ می شوند. برای دانستن تلفظ اصلی این ماه ها به واژه های انگلیسی آنها دقت فرمائید. واژه های انگلیسی ماه های میلادی عبارتند از:

January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December.ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید

حتما بخوانید : امروز روز جهانی چیست ؟! ؛ از روز جهانی توالت تا چپ دست ها

خوب بود. ولی کاش فایل صوتی ماه ها رو هم می ذاشتین تا از نظر تلفظ مشکلی نداشتیم.

سلام یاسمین جون تو اینترنت سرچ کن تلفظ ماه های انگلیسی میاره


خوبه خوب بود


سلام ماه هاي ميلادي


مرسی اگه جدولی باشه خوب میشه

خیلی ممنون خیلی کمکم کرد بهرام جوون هم راست میگه جدولیش کنید دیگه میشه نور الی نور… من اله توفیق

سلام بنظرمن ی برنامه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی نصب کن روی گوشی مشکل حل میشه مثل من که این مشکل داشتم

ممنونم خوب بود ولی فایل صوتیم بزارید ممنون میشم بهر حال مرسی از سایت خوبتون


عالی بود


مرسى تشکر از لطفتون


ممنون عالی بود


خوب بود


عالی. ممنون


خیلی خوب بود ۱-۲۰ +

مرسی. خوب بود ولی بهتره معادل شمسی رو هم بنویسید.


خوبببببببببببببببببببببببب


کاشکی معادل فارسیشونم بزارید


ممنون خدا نگهدارتان

عالی بود خیلی بهم کمک کردین همگی موفق باشین


9/8/1340


ممنون عالی بود

سوالی داشتم .7 مارس 2015 به تاریخ ما کی میشه


اوت همون اگوسته؟؟


میشه بگیدسپتامبرماه چندومه


سلام آره همون آگوست


سلام
عالی بود ممنون


ماهها تو کدوم فصل هستن


سلام.مرسى خوب بود


خوب بود

ممنونم خیلی کمکم کرد متشکرولی اگر قسمت بندیش میکردین بهتر بود


خوبه عالی است


سوم جولاي چه ماهي به ميلادي


عالی بود ممنون

ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید


خوب

سلام یه راهنمایی میخواستم توکمترین زمان دامنه لغات زبان بالا ببرم.ممنون میشم بگید


خوب بود


سلام


خوب‌ بود

پایگاه خبری افکارخبر توسط سرورهای

گروه نرم افزاری آسام

میزبانی می شود.

ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید
ماه های میلادی را به ترتیب نام ببرید
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *